Previsió Meteorològica pel 19 i 20 d'Octubre de 2023

 

Situació de garbí molt fort per avui i primeres hores d edemà. Ambient molt temperat i la propera matinada tindrem ruixats i xàfecs que passaran molt ràpid.
 
Dijous 19 d'Octubre de 2023
 

Tª Màxima: Entre 26 i 28ºC

Tª Mínima:  Entre 20 i 22ºC

Estat del Cel: Cel variable tot el dia, aamb el pas de núvols alts i mitjos, núvols d event i nuvolades més groixudes ja al vespre i nit. Ambient molt temperat i ventat, amb garbinada forta.                 

Vent: Garbí fort tot el dia, de força 4/6 de matinada i matí, pujant a força 6/8 a partir de migdia. Al vespre i nit bufarà molt fort, amb cops per sobre dels 80km/h

Estat de la mar: Maror tot el dia, amb Forta Maror mar endins i maregassa a darreres hores del dia. Tràgul de xaloc de 1,5 a 2m d'alçada.

Condicions per al bany i navegació:

  Prohibit: Grabinada molt forta
 
 Tª Mar: 21,8ºC
 
Divendres 20 d'Octubre de 2023
 

Tª Màxima: Entre 20 i 22ºC

Tª Mínima:  Entre 16 i 18ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat de matinada, amb xàfecs i ruixats que passaran molt ràpid. Al matí ja s'aclarirà ràpidament i quedarà un cel més clar a partir d emigdia i tarda, amb algunes nuvolades passatgeres .                 

Vent: Garbí molt fort de matinada, de força 6/8. Al final de la matinada afluixarà ràpidament i quedarà garbí moderat, de força 3/5 fins a primera hora de la tarda. Al vespre i nit entrarà tramuntaneta passatagera. 

Estat de la mar: Forta Maror de matinada, amb àrees de maregassa mar endins. La situació anirà calmant al llarg del matí i migdia, amb  Maror i marejol a la tarda. Tràgul d exaloc de 1 a 1,5m d'alçada fins a mig matí. 

Condicions per al bany i navegació:

  Prohibit: Grabinada molt forta de matinada
 
 Tª Mar: 21,8ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada