Previsió Meteorològica pel 20, 21 i 22 d'Octubre de 2023

 

Acomiadem la depressió d'aquesta matinada però ens queda un panorama més insegur, amb nous xàfecs la propera matinada. Diumenge serà el dia més tranquil d etots, això si , amb fresca a primera hora. 
 
Divendres 20 d'Octubre de 2023
 

Tª Màxima: Entre 20 i 22ºC

Tª Mínima:  Entre 16 i 18ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat de matinada, amb xàfecs i ruixats que passaran molt ràpid. Al matí ja s'aclarirà ràpidament i quedarà un cel més clar a partir d emigdia i tarda, amb algunes nuvolades passatgeres .                 

Vent: Garbí molt fort de matinada, de força 6/8. Al final de la matinada afluixarà ràpidament i quedarà garbí moderat, de força 3/5 fins a primera hora de la tarda. Al vespre i nit entrarà tramuntaneta passatagera. 

Estat de la mar: Forta Maror de matinada, amb àrees de maregassa mar endins. La situació anirà calmant al llarg del matí i migdia, amb  Maror i marejol a la tarda. 

Condicions per al bany i navegació:

Apte
 
 Tª Mar: 21,8ºC
 
Dissabte 21 d'Octubre de 2023
 

Tª Màxima: Entre 19 i 21ºC

Tª Mínima:  Entre 14 i 16ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat de matinada, amb ruixats que poden aguantar fins a primera hora del matí. Al llarg del matí s'anirà aclarint i la resta de la jornada tindrem un cel més serè, amb repetició d'alguna nuvolada a la tarda.                 

Vent: Vent variable de matinada i amb calmes fins a migdia. A la tarda tindrem marinada molt fluixa de xaloc. 

Estat de la mar: Arrissada tot el dia 

Condicions per al bany i navegació:

  Apte
 
 Tª Mar: 21,8ºC
 
Diumenge 22 d'Octubre de 2023
 

Tª Màxima: Entre 22 i 24ºC

Tª Mínima:  Entre 10 i 12ºC

Estat del Cel: Cel serè de matinada, només amb alguns núvols prims. A partir de migdia quedarà un cel més variable amb núvols mitjos més espessos que ja no marxaran fins al final del dia. Ambient força més fred a primera hora del dia.                 

Vent: Calmes de matinada i gran part del matí. A migdia girarà marinada fluixa de xaloc, que es mantindrà fins a la nit.

Estat de la mar: Calma de matinada i matí i arrissada amb àrees de marejol a migdia i tarda. 

Condicions per al bany i navegació:

  Apte

 Tª Mar: 21,8ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada