Previsió Meteorològica pel 22 i 23 de Febrer de 2024

 

Canvi de temps a la vista, avui amb garbí tot el dia i núvols cada cop més espessos i demà arribarà la pluja i una forta baixada de temperatura
 
Dijous 22 de Febrer de 2024
 

Tª Màxima: Entre 19 i 21ºC

Tª Mínima:  Entre 7 i 9ºC

Estat del Cel: Cel variable tot el dia, amb núvols més prims a primera hora però que seràn més groixuts a mesura que avanci el dia. Acabarem la jornada amb un cel ben tapat. Es pot escapar alguna gota durant el matí. Malgrat els núvols, ambient molt temperat a migdia, amb situació de garbí.   

Vent:Vent fluix i variable de matinada , amb entrada de garbí a migdia de força 4/6 que a la tarda bufarà fort, amb força 5/7 i ratxes que poden superar els 60km/h. Al final del vespre pararà el garbí i entrarà tramuntana moderada, de força 4/6.

Estat de la mar: Marejol tot el dia, amb àrees de Maror mar endins.

Condicions per al bany i navegació:

Preacaució: Garbinada forta  a la tarda
 
 Tª Mar: 14,2ºC
 
 
Divendres 23 de Febrer de 2024
 

Tª Màxima: Entre 11 i 13ºC

Tª Mínima:  Entre 6 i 8ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat gran part del dia, només amb alguna ullada de sol al migdia. Esperem pluja de matinada i bon matí. Després s'aturarà per tornar-hi a partir de migdia amb xàfecs més intensos que s'allargaran fins a mitja tarda. No es descarta algun tro. Ambient més fred tot el dia.   

Vent:Tramuntaneta a primera hora de la matinada, que pararà i quedarà vent molt variable al matí. A migdia doominarà el migjorn fluix, per tornar a calmar a mitja tarda.

Estat de la mar: Marejol tot el dia.

Condicions per al bany i navegació:

Apte
 
 Tª Mar: 14,2ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada