Previsió Meteorològica pel 27 i 28 de Febrer de 2024

 

Temporal de tramuntana per les properes hores, amb pic màxim la propera matinada i matí. Cel molt variable, amb algunes gotes la propera matinada. 
 
Dimarts 27 de Febrer de 2024
 

Tª Màxima: Entre 12 i 14ºC

Tª Mínima:  Entre 7 i 9ºC

Estat del Cel: Cel variable de matinada,amb alguna clariana. A partir del matí es tornarà a tapar per complet i es mantindran els núvols fins al final del dia. Entre la tarda i la nit pot caure alguna gota, empesa per la tramuntana. Ambient fred tot el dia, d'hivern.    

Vent:Entrarà tramuntana de matinada, de força 4/6. Al llarg del matí s'anirà reforçant fins a força 5/7. A la tarda bufarà forta, de força 6/8 i al vespre i nit amb gropada encesa i ratxes que poden passar dels 90km/h. 

Estat de la mar: Maror de matinada, pujant ràpidament a Forta Maror al matí i maregassa a partir de la tarda. Tràgul de gregal de 2 a 2,5m al final del dia.

Condicions per al bany i navegació:

Prohibit: Tramuntana forta a partir de migdia
 
 Tª Mar: 13,8ºC
 
 
Dimecres 28 de Febrer de 2024
 

Tª Màxima: Entre 12 i 14ºC

Tª Mínima:  Entre 8 i 10ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat de matinada, amb clarianes de bon matí i senyals de tramuntana molt marcades. De matinada aniran caient gotes o plugim empès per la tramuntana. A migdia les clarianes aniran guanyant terreny i a la tarda i vespre ja quedarà serè. Ambient molt ventat i sensació de fred marcada.    

Vent:Gropada encesa de tramuntana de matinada, amb força 8/10 i ratxes que poden superar els 100km/h. Al matí encara bufarà amb força 7/9, baixant a força 6/8 a partir de migdia.  

Estat de la mar: Maregassa tot el dia amb àrees de mar brava. Tràgul de gregal entre 2,5 i 3m d'alçada

Condicions per al bany i navegació:

Prohibit:Gropada encesa de tramuntana
 
 Tª Mar: 13,8ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada