Previsió Meteorològica pel 28 i 29 de Febrer de 2024

 

Dimecres marcat encara per la forta tramuntana, demà canvi de situació cap a un dia més assolellat i plàcid. 
 
Dimecres 28 de Febrer de 2024
 

Tª Màxima: Entre 12 i 14ºC

Tª Mínima:  Entre 8 i 10ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat de matinada, amb clarianes de bon matí i senyals de tramuntana molt marcades. De matinada aniran caient gotes o plugim empès per la tramuntana. A migdia les clarianes aniran guanyant terreny i a la tarda i vespre ja quedarà serè. Ambient molt ventat i sensació de fred marcada.    

Vent:Gropada encesa de tramuntana de matinada, amb força 8/10 i ratxes que poden superar els 100km/h. Al matí encara bufarà amb força 7/9, baixant a força 6/8 a partir de migdia.  

Estat de la mar: Maregassa tot el dia amb àrees de mar brava. Tràgul de gregal entre 2,5 i 3m d'alçada

Condicions per al bany i navegació:

Prohibit:Gropada encesa de tramuntana
 
 Tª Mar: 13,8ºC
 
 
Dijous 29 de Febrer de 2024
 

Tª Màxima: Entre 14 i 16ºC

Tª Mínima:  Entre 10 i 12ºC

Estat del Cel: Cel serè des de la matinada fins a la tarda, amb un dia molt clar i bona visibilitat. A partir del vespre s'acostaran núvols per ponent, que deixaran un cel variabble al llarg d ela nit. Ambient més agradable tot el dia.    

Vent:Tramuntana que anirà baixant fins a desaparèixer de matinada. Al matí quedarà variable, per entrar gregal fluix a migdia que anirà girant a llevant i xaloc de força 2/3 a la tarda. Al vespre quedarà vent variable.  

Estat de la mar: Maror de matinada baixant a marejol a partir del matí. Tràgul de gregal baixant de 1,5 a 0,5m d'alçada.

Condicions per al bany i navegació:

Apte
 
 Tª Mar: 13,8ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada