Previsió Meteorològica pel 12 i 13 de setembre

 

Avui comença una situació d etramuntana forta, que ens durà cel més clar a partir de la tarda i sobretoit força més fresca avui i demà. La mar es remenarà de valent. 
 
 
Dijous 12 de setembre de 2024
 

Tª Màxima: Entre 18 i 20ºC

Tª Mínima:  Entre 15 i 17ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat des de la matinada fins a migdia, amb ruixats intermitents que es poden allargar fins a primera hora de la tarda. A partir de la tarda s'aclarirà ràpidament i només quedaran senyals de tramuntana. Ambient clarament més fred tot el dia.

Vent:  Tramuntaneta de matinada, de força 3/4, que es reforçarà a partir de mig matí i migdia fins a tramuntana de força 5/7. A la tarda e sreforçarà de valent, amb ratxes que poden superar els 80km/h.

Estat de la mar: Maror de matinada, pujant ràpidament a Forta Maror i Maregassa entre el migdia i la tarda. Tràgul de gregal de 2 a 2,5m d'alçada

Condicions per al bany i navegació:

Prohibit: Tramuntana forta a partir de migdia

 Tª Mar: 23,3ºC
 
 
Divendres 12 de setembre de 2024
 

Tª Màxima: Entre 19 i 21ºC

Tª Mínima:  Entre 15 i 17ºC

Estat del Cel: Cel serè tot el dia, només amb algunes senyals de tramuntana de matinada i matí. Ambient molt net i més fred.

Vent:  Tramuntana forta tot el dia, especialment a mig matí i migdia, quan le sratxes poden superar els 80km/h. Al vespre i nit anirà mancant.

Estat de la mar: Maregassa tot el dia. Tràgul de gregal de 2 a 2,5m d'alçada

Condicions per al bany i navegació:

Prohibit: Tramuntana forta tot el dia

 Tª Mar: 23,3ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada