Previsió Meteorològica pel 6, 7 i 8 de setembre

 

Avui de nou un canvi de temps força raquític al nord, nuvolades que no aniran a gaire més. Demà garbí i remuntada de temperatura, per tornar a baixar diumenge.
 
 
Divendres 6 de setembre de 2024
 

Tª Màxima: Entre 26 i 28ºC

Tª Mínima:  Entre 16 i 18ºC

Estat del Cel: Cel més serè de matinada i matí, amb arribada de núvols prims a migdia i nuvolades i bancs de núvols baixos a partir del final de la tarda i vespre. Ambient més humit i xafogós, sobretot a partir de la tarda.

Vent:  Calma de matinada amb entrada de migjorn de força 3/4 al migdia. A la tarda anirà giran a xaloc.

Estat de la mar: arrissada a primera hora, pujant a marejol a migdia i maror a la tarda. Tràgul de llevant d'1m d'alçada al final del dia.

Condicions per al bany i navegació:

Apte.

 Tª Mar: 24,8ºC
 
 
Dissabte 7 de setembre de 2024
 

Tª Màxima: Entre 29 i 31ºC

Tª Mínima:  Entre 19 i 21ºC

Estat del Cel: Cel variable d ematinada, encara amb alguns núvols baixos, sobretot cap a mar. Al matí s'aclarirà i la resta del dia dominarà el cel serè, amb senyals de garbí a la tarda. Ambient força més càlid que dies anteriors

Vent:  Llevant fluix de matinada i matí. A migdia tombarà a xaloc de força 2/3 i poc després girarà a garbí de força 3/4, que es mantindrà fins al vespre.

Estat de la mar: Marejol tot el dia.

Condicions per al bany i navegació:

Apte.

 Tª Mar: 24,8ºC
 
 
Diumenge 8 de setembre de 2024
 

Tª Màxima: Entre 25 i 27ºC

Tª Mínima:  Entre 18 i 20ºC

Estat del Cel: Cel serè de matinada, amb arribada d'alguns núvols prims al llarg del matí. A migdia i tarda creixeran nuvolades i ja al final de la tarda i vespre esperem algun xàfec baixant de nord a sud. La temperatura tornarà a recular.

Vent:  Gregal fluix a primera hora de la matinada, que després calmarà. A migdia i tarda bufarà marinada de xaloc de força 2/3. A la nit girarà  atramuntaneta de força 3/4.

Estat de la mar: Arrissada al matí i marejol a partir de la tarda.

Condicions per al bany i navegació:

Apte.

 Tª Mar: 24,8ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada