Previsió Meteorològica pel 3 i 4 de setembre

 

Canvi de temps a la vista, però força descafeïnat. Novolades i cel més tapat, però només amb algun ruixat i tramuntana a partir de demà al vespre. 
 
 
Dimarts 3 de setembre de 2024
 

Tª Màxima: Entre 25 i 27ºC

Tª Mínima:  Entre 20 i 22ºC

Estat del Cel: Cel serè d ematinada, però amb arribada de núvols per ponent d ebon matí. A mig matí ja tindrem un cel fporça ennuvolat, amb nuvolades que aguantaran fins al vespre i nit. Entre el migdia i la tarda tindrem algun xàfec passatger. Ambient típic d'inicis d esetmebre, amb xafogor.

Vent:  Calma de matuinada, amb vent més variable entre el matí i migdia. A la tarda dominarà la marinada de llevant a xaloc i a partir del vespre entrarà gregal fluix, de força 2/3

Estat de la mar: Arrissada de matinada amb marejol a partir de migdia

Condicions per al bany i navegació:

Apte.

 Tª Mar: 25,6ºC
 
 
 
Dimecres 4 de setembre de 2024
 

Tª Màxima: Entre 23 i 25ºC

Tª Mínima:  Entre 18 i 20ºC

Estat del Cel: Cel variable tot el dia, amb núvols més groixuts a partir del final del matí i migdia. La segona meitat de la jornada tindrem el cel cobert i entre migdia i tarda pot ploure un xic, en forma d eruixat passatger. Ambient més fresc tot el dia.

Vent:  Mestral fluix de matinada i matí, amb gergal a migdia i fins a mitja tarda. Al vespre entrarà tramuntana de força 3/5.

Estat de la mar: Marejol tot el dia amb maror a partir del vespre i nit. Tràgul d egregal de 0,5 a 1m a la tarda.

Condicions per al bany i navegació:

Apte.

 Tª Mar: 25,6ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada