Previsió Meteorològica pel 2 i 3 de Gener

Dimecres 2 de Gener de 2013:

Tª Màxima : Entre 11 i 13ºC
Tª Mínima: Entre 4 i 6ºC

Estat del cel: Cel encara variable de matinada, però asserenat-se per complet de bon matí. Durant el dia el cel es mantindrà ben serè, només amb algun núvol de vent cap a les muntanyes. Ambient més fred i sobretot ventat, amb sensació de fredor acusada i molt bona visibilitat.

Vent: Entrarà tramuntana de matinada, pujant de força 2/4 a foça 4/6 de bon matí i força 5/7 al centre del dia. A partir d'ultima hora de la tarda encara es reforçarà més, bufant a força 6/8 i ratxes que poden superar els 80km/h.   

Estat de la Mar:
Marejol, pujant ràpidament a maror durant la matinada i a Forta Maror ja a partir del matí. A ultima hora del dia tindrem Forta Maror amb àrees de Maregassa. Mar de fons de gregal pujant d'1m d'alçada fins els 2m al final del dia.



Condicions per al bany i la navegació:  
   
   Precaució: Situació de tramuntana, empitjorant al final del dia.  
 
Tª Mar: 13,8ºC


Dijous 3 de Gener de 2013:

Tª Màxima : Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 3 i 5ºC

Estat del cel: Cel serè durant tot el dia, només amb algun núvol de vent de matinada i matí. Ambient encara fred, sobretot accentuat pel vent. Visibilitat excel·lent durant tot el dia.  

Vent: Tramuntana forta de matinada i primera hora del matí, de força 6/8 amb ratxes que poden superar els 70-80km/h. A partir de mig matí anirà afluixant progressivament cap a força 4/5 a migdia i força 3/4 a la tarda i vespre. A ultima hora de la nit podria arribar a encalmar.  

Estat de la Mar:
Forta maror amb àrees de maregassa de matinada i primera hora del matí. A partir de mig matí anirà baixant cap a Forta Maror i maror i ja a la tarda tindrem Marejol amb àrees de maror a tot estirar. Mar de fons de gregal, notable de matinada i matí que voltarà els 2m d'alçada, per anar baixant cap a 1-1,5m d'alçada a partir de migdia i tarda. 

 
Condicions per al bany i la navegació:  
   
   Precaució: Situació de tramuntana de matinada i matí, millorant molt la segona meitat  del dia.  
 
Tª Mar: 13,8ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada