Previsió Meteorològica pel 14 i 15 de Novembre

Dijous 14 de Novembre de 2013:

Tª Màxima: Entre 15 i 17ºC
Tª Mínima: Entre 9 i 11ºC

Estat del cel: Cel serè de matinada i matí, de cares a la tarda i vespre ens anirà creuant alguna banda de núvols alts i mitjos, de nord a sud. Seguirà la bona visibilitat amb ambient més fred.

Vent: Tramuntana moderada de matinada, de força 4/6. Al llarg del matí i migdia s'enfortirà fins a força 5/7 i ja a la tarda i vespre es tornarà molt forta, de força 8/9 i ratxes superiors als 100km/h al final del dia.
  
Estat de la Mar: Maror de Matinada, Forta Maror fins a mitja tarda i Maregassa a partir del vespre i nit. El tràgul de gregal pujarà fins els 2 o 2,5m al final del dia.

Condicions per al bany i la navegació:


  
   Precaució: La tramuntana s'anirà enfortint al llarg del dia.

 
Tª Mar: 18,3ºC    



Divendres 15 de Novembre de 2013:

Tª Màxima: Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 5 i 7ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada, amb bandes de núvols alts i mitjos, sobretot de vent, a sotavent del Pirineu. Al matí el cel ja estarà més serè, només amb senyals de tramuntana cap a muntanya. A última hora del dia, els núvols tornaran a augmentar, aquest cop de gregal cap a garbí, quedant força cobert al final del dia. Ambient molt més fred, dia de ple hivern.   

Vent: Tramuntana forta de matinada i matí, de força 7/9 i ratxes superiors als 90km/h. A partir de migdia baixarà cap a força 6/8 i ja de cares a la nit no passarà de força 5/7 amb ratxes ja inferiors als 70km/h.
  
Estat de la Mar: Maregassa durant tot el dia, amb tràgul de gregal superior als 2m d'alçada.


Condicions per al bany i la navegació:


  
   Prohibit: Temporal de tramuntana.
 
Tª Mar: 18,3ºC    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada