Previsió Meteorològica pel 27 i 28 de Novembre

Dimecres 27 de Novembre de 2013:

Tª Màxima: Entre 7 i 9ºC
Tª Mínima: Entre 2 i 4ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada i primera hora del matí, de mica en mica s'anirà tapant de núvols mitjos i nuvolades de mar cap a terra. A partir de mitja tarda el cel quedarà totalment cobert i entre última hora de la tarda, vespre i nit, és molt probable que caigui algun ruixat, de feble a moderada intensitat, amb una cota de neu baixa, que voltarà els 300 a 500m d'alçada. Ambient fred tot el dia.
 

Vent: Tramuntana moderada de matinada, de força 4/6, girant cap a provençal moderat durant el matí i cap a gregal a partir de la tarda i vespre, d'entre força 3/5 i 4/6.
  
Estat de la Mar: Forta Maror de matinada i matí, a partir de la tarda seguirà la forta maror però amb àrees de maregassa a última hora, amb tràgul de llevant d'entre 2 i 2,5m d'alçada.
 

 Condicions per al bany i la navegació: 

     Precaució: Gregal moderat tot el dia.  


Tª Mar: 15,5ºC   


Dijous 28 de Novembre de 2013:

Tª Màxima: Entre 9 i 11ºC
Tª Mínima: Entre 3 i 5ºC

Estat del cel: Cel tapat a primera hora de la matinada, encara amb possibilitat d'algun ruixat o plugim, amb cota de neu al voltant dels 400 a 600mm d'alçada. A partir del matí el cel s'anirà trencant i veurem algunes clarianes, que s'aniran consolidant durant la tarda, quan lluirà molt més el sol.
 

Vent: Provençal o gregal moderat, de força 3/5 durant tot el dia.
  
Estat de la Mar: Forta Maror de matinada i matí amb maror a partir de migdia. Tràgul de gregal entre 1,5 i 2m d'alçada, sobretot a primera hora del dia.
 

Condicions per al bany i la navegació: 

     Precaució: Gregal moderat tot el dia.  


Tª Mar: 15,5ºC   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada