Previsió Meteorològica pel 29, 30 de novembre i 1 de Desembre

Divendres 29 de Novembre de 2013:

Tª Màxima: Entre 11 i 13ºC
Tª Mínima: Entre 0 i 2ºC

Estat del cel: Cel serè tot el dia, potser amb algun núvol alt i prim a última hora de la tarda i vespre. Ambient encara fred de matinada i matí, però més suau al centre del dia.
 
 
 
Vent: Dematinada i matí bufarà terral un xic reforçat, en canvi durant el dia dominarà el gregal fluix de força 1/3 fins a migdia i el vent variable de direcció a partir d'aleshores.
  
Estat de la Mar: Marejol de matinada amb arrissada la resta del dia. Encara lleuger tràgul de gregal d'entre 0,5 i 1m d'alçada.
 
 
 
Condicions per al bany i la navegació: 

 
   Apte. 

 
Tª Mar: 15,5ºC  


Dissabte 30 de Novembre de 2013:

Tª Màxima: Entre 8 i 10ºC
Tª Mínima: Entre 2 i 4ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada, amb arribada de núvols, ràpidament, de nord cap a sud. Ja de bon matí el cel estarà totalment tapat i aguantarà així fins a mitja tarda o vespre, quan es començarà a obrir alguna clariana. Entre el matí i primera hora de la tarda és possible algun ruixat feble a moderat, que passarà ràpid. Tornarà a ser un dia de ple hivern. 
 
 
 
Vent: Tramuntaneta fluixa o terral reforçat de matinada. Al matí dominarà la tramuntaneta, però a partir de migdia i primera hora de la tarda entrarà tramuntana forta, de força 5/7 pujant a força 6/8 a darrera hora, amb ratxes de més de 70 o 80km/h.
  
Estat de la Mar: Marejol de matinada, però empitjorant ràpidament a partir de migdia i tarda, amb Forta Maror generalitzada i àrees de maregassa al acabar el dia, sobretot mar endins. En tràgul de gregal pujarà cap al 1,5m d'alçada o 2m al final del dia. 
 
 
 
Condicions per al bany i la navegació: 

 
   Precaució: Entrada de tramuntana forta a partir de migdia. 

 
Tª Mar: 15,5ºC  


Diumenge 1 de Desembre de 2013:

Tª Màxima: Entre 11 i 13ºC
Tª Mínima: Entre 4 i 6ºC

Estat del cel: Cel variable, de núvols alts i mitjos, quasi tot el dia. Potser, més tapat de matinada i amb moltes més clarianes a partir de mig matí i migdia, quan podem tenir moltes estones de sol. Ambient no tant fred, sobretot de nit i matinada. 
 
 
 
Vent: Tramunta forta tot el dia, de força 6/8 amb estones de provençal, sobretot a partir de migdia i tarda. Les ratxes podran superar els 70km/h amb facilitat. 
  
Estat de la Mar: Maregassa generalitzada, amb tràgul de gregal d'entre 2 i 2,5m d'alçada.  
 
 
 
Condicions per al bany i la navegació: 

   Prohibit: Tramuntana forta tot el dia, amb tràgul considerable. 

 
Tª Mar: 15,5ºC 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada