Previsió Meteorològica pel 19 i 20 de Novembre

Dimarts 19 de Novembre de 2013:

Tª Màxima: Entre 14 i 16ºC
Tª Mínima: Entre 8 i 10ºC

Estat del cel: Cel tapat ben be fins a migdia, ja de cares a la tarda o vespre es començaran a obrir moltes clarianes, però encara amb bandes de núvols alts i mitjos abundants. De matinada esperem encara estones de pluja, que mica en mica es farà més pausada i durant el matí ja tendirà a desaparèixer. Ambient més fred i ventat.

Vent: Provençal fort a molt fort, de força 7/9 de matinada i matí, amb cops de més de 90km/h,a partir del migdia s'imposarà la tramuntana, de força 6/8.  
  
Estat de la Mar: Mar Brava, amb temporal de llevant fins a migdia. A partir d'aleshores baixarà cap a maregassa. Les onades es poden enfilar fins als 3,5 o 4m d'alçada de matinada i matí, amb tràgul de llevant que persistirà la resta del dia.  

Condicions per al bany i la navegació:



     Prohibit: Tràgul de llevant amb mar creuada tot el dia.

 
Tª Mar: 17,1ºC      


Dimecres 20 de Novembre de 2013:

Tª Màxima: Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 6 i 8ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada amb bandes de núvols mitjos, circulant de nord a sud. A partir del matí el cel ja quedarà molt més serè, amb celatge típic de tramuntana, amb senyals cap a muntanya. Ambient força més fred

Vent: Tramuntana forta, de força 6/8 i ratxes de més de 80km/h entre la matinada i migdia, a partir d'aleshores baixarà d'intensitat cap a força 4/6. 
  
Estat de la Mar: Maregassa des de la matinada fins a primera hora de la tarda, amb Forta Maror a partir d'aleshores i fins al final del dia.  Tràgul de gregal d'entre 2 i 2,5m d'alçada., sobretot a primera hora del dia.

Condicions per al bany i la navegació:



 
    Precaució: Tramuntana tot el dia.
 
Tª Mar: 17,1ºC     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada