Previsió Meteorològica pel 27 i 28 de Desembre

Dissabte 27 de Desembre de 2014:
   
Tª Màxima: Entre 11 i 13ºC
Tª Mínima: Entre 5 i 7ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada amb núvols alts força abundants. Pel matí ja estarà el cel ben tapat, amb núvols cada cop més espessos, panorama que es mantindrà la resta del dia. Entre la tarda i nit no es descarten 4 gotes. Ambient clarament més fresc de dies.     
 
Vent: Terral de matinada amb garbí fluix al centre del dia. Al vespre i nit començarà a entrar mestralet o tramuntaneta de força 2/4.

Estat de la Mar: Arrissada tot el dia.
 
Condicions per al bany i la navegació: 
 



        Apte.  


Tª Mar: 15,6ºC



Diumenge 28 de Desembre de 2014:
   
Tª Màxima: Entre 8 i 10ºC
Tª Mínima: Entre 3 i 5ºC

Estat del cel: Cel tapat de matinada, amb possibilitat de 4 gotes a primera hora. Al matí s'aclarirà el cel ràpidament, quedant només senyals de tramuntana cap a muntanya. Al llarg del dia passarà alguna banda de núvols prims de nord a sud. Ambient clarament més fred, amb sensació de fred acusada per la tramuntana.     
 
Vent: Tramuntana forta a molt forta tot el dia. De matinada i matí bufarà amb força 7/9 i cops superiors als 90 o 100km/h. A migdia i tarda baixarà a força 7/8, però a la nit es tornarà a enfortir. 

Estat de la Mar: Maregassa generalitzada amb àrees de Mar Brava Mar endins. El tràgul de gregal es mourà entre 2,5 i 3m d'alçada.
 
Condicions per al bany i la navegació: 
 



         Prohibit: Temporal de tramuntana.  


Tª Mar: 15,6ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada