Previsió Meteorològica pel 30 i 31 de Desembre

Dimarts 30 de Desembre de 2014:
   
Tª Màxima: Entre 7 i 9ºC
Tª Mínima: Entre 2 i 4ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada i primera hora del matí, amb bandes de núvols alts i prims que poden ser més abundants i espesses. La resta del dia dominarà el cel serè, amb senyals de tramuntana cap a nord i també bandes de núvols mar endins. Ambient que seguirà molt fred.       
 
Vent: Tramuntana  forta de matinada, amb força 6/8 i cops superiors als 80km/h. Al matí baixarà a força 5/7 i a la tarda i vespre quedarà moderada, amb força 4/6, amb cops que ja no passaran dels 60km/h.

Estat de la Mar: Maregassa generalitzada de matinada i matí, baixant a Forta Maror a la tarda i vespre. Tràgul de gregal de 2,5m d'alçada.
 
Condicions per al bany i la navegació: 
 

         Prohibit: Temporal de tramuntana.  


Tª Mar: 15,3ºCDimecres 31 de Desembre de 2014:
   
Tª Màxima: Entre 9 i 11ºC
Tª Mínima: Entre 0 i 2ºC

Estat del cel: Cel serè tot el dia, no es descarta algun nuvolet prim al vespre. Ambient que seguirà fred, sobretot de nit i matinada.       
 
Vent: Tramuntana moderada de matinada, de força 4/6, girant a gregal i perdent força a mesura que passin les hores. A partir de migdia i tarda quedarà provençal o gregal fluix, de força 3/4.

Estat de la Mar: Forta Maror de matinada, amb Maror a partir del matí i la resta del dia. Tràgul de gregal entre 1 i 1,5m d'alçada.
 
Condicions per al bany i la navegació: 
 


         Precaució: Tramuntana a la baixa.  


Tª Mar: 15,3ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada