Previsió Meteorològica pel 9 i 10 de Desembre

Dimarts 9 de Desembre de 2014:
   
Tª Màxima: Entre 9 i 11ºC
Tª Mínima: Entre 4 i 6ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada amb bandes de núvols alts. Al matí i la resta del dia quedarà el cel serè amb algunes senyals de tramuntana cap al nord. Ambient fred i molt ventat, la sensació de fredor serà acusada. Humitat baixa i bona visibilitat.
 
Vent: Tramuntana violenta tota la jornada. Gropada encesa tot el dia, amb tramuntana de força 10/11 i ratxes que poden superar els 110 a 120km/h al llarg de tot el dia. Especial atenció amb arbres i mobiliari urbà.

Estat de la Mar: Mar Brava tot el dia, amb temporal de tramuntana. Les onades superaran els 3m d'alçada arran de costa i els 5m mar endins. Tràgul de gregal entre 3 i 3,5m d'alçada.
 
Condicions per al bany i la navegació: 
 


        Prohibit: Temporal de tramuntana.  


Tª Mar: 16,8ºCDimecres 10 de Desembre de 2014:
   
Tª Màxima: Entre 12 i 14ºC
Tª Mínima: Entre 5 i 7ºC

Estat del cel: Cel serè de matinada i matí, amb bandes de núvols alts i mitjos a partir de migdia i tarda, que no arribaran a tapar el cel. Visibilitat excel·lent amb ambient una mica més agradable.
 
Vent: Tramuntana forta de matinada, de força 8/9, però baixant ràpidament d'intensitat al llarg del matí cap a força 4/6. A primera hora de la tarda pararà quasi en sec, per quedar fluix i variable de direcció al vespre i nit.

Estat de la Mar: Maregassa de matinada i matí, amb Forta Maror a partir de migdia. A la nit ja hi haurà maror. Tràgul de gregal de 2,5m de matinada baixant mica en mica d'alçada durant el dia. A la tarda ja no passarà d'1,5m d'alçada. 
 
Condicions per al bany i la navegació: 
 


        Precaució: Temporal de tramuntana a la baixa.  


Tª Mar: 16,8ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada