Previsió Meteorològica pel 12 i 13 de Juliol de 2021

 

DILLUNS MARCAT PER L'ENTRADA DE TRAMUNTANA FORTA A LA TARDA, REFRESCADA GENERAL I MILLORA DE LA VISIBILITAT.

 

Dilluns 12 de Juliol de 2021


Tª Màxima: Entre 26 i 28ºC

Tª Mínima:  Entre 20 i 22ºC

Estat del Cel: Cel variable bona part del dia, de matinada i matí estarà més serè però amb molta calitja i pols en suspensió. A la tarda anirà fent net i veurem nuvolades cap a l'interior i nord, amb senyals de tramuntana. Ambient clarament més fresc.   

Vent: Garbí a primera hora de la matinada, girant després a refrontall. Al matí tindrem gregal moderat, de força 3/5, pujant a força 4/6 a migdia. A la tarda entrarà tramuntana forta, de força 5/7 i de força 6/8 al vespre i nit. Les ratxes voltaran els 80km/h al final del dia. 

Estat de la mar: Marejol de matinada, pujant a maror a migdia i Forta Maror a la tarda i vespre. A la nit tindrem àrees de maregassa. Tràgul de gregal pujant cap a 1,5m d'alçada a la tarda.

Condicions per al bany i navegació: 


Precaució: Tramuntana forta a partir de la tarda

Tª Mar: 22,7ºC
 

Dimarts 13 de Juliol de 2021


Tª Màxima: Entre 25 i 27ºC

Tª Mínima:  Entre 17 i 19ºC

Estat del Cel: Cel serè de matinada i matí. A migdia ja veurem algunes nuvolades i al llarg de la tarda quedarà el cel tapat. Entre la tarda i vespre esperem algun ruixat o xàfec. Ambient més fresc tot el dia, amb bona visibilitat.   

Vent: Tramuntana moderada de matinada, de força 4/6, baixant ràpidament a tramuntaneta al matí. A migdia pararà i girarà mitjorn fluix, de força 2/3, que es mantindrà tota la tarda. A la nit tornarà a entrar tramuntaneta. 

Estat de la mar: Forta Maror de matinada, baixant a maror al matí. A la tarda tindrem marejol. Tràgul de gregal de 1,5m de matinada, baixant fins a 0,5m a partir de migdia i tarda

Condicions per al bany i navegació: 


Precaució: Tramuntana moderada de matinada

Tª Mar: 22,7ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada