Previsió Meteorològica pel 23, 24 i 25 de Juliol de 2021

 

DIVENDRES DE PIC DE CALOR, AMB UN DIA DE GARBÍ FORT A LA TARDA. CAP DE SETMANA AMB NORMALITZACIÓ DE TEMPERATURA, TRAMUNTANETA I ALGUNS NÚVOLS MÉS. 

 

Divendres 23 de Juliol de 2021


Tª Màxima: Entre 38 i 40ºC

Tª Mínima:  Entre 24 i 26ºC

Estat del Cel: Cel serè gran part del dia, amb arribada d'alguns núvols prims a partir del vespre i nit. Serà la jornada més càlida del que portem d'estiu, amb valors de temperatura que es poden atansar als 40ºC a migdia i tarda. Molta precaució amb els cops de calor.   

Vent: Garbí fluix de matinada, amb un xic de calma al matí. A partir de mig matí entrarà gregal fluix, que canviarà ràpidament a garbí moderat a migdia, de força 3/4. El garbí es reforçarà a partir de migdia, bufant amb força 5/7 tota la tarda i ratxes que superaran els 60km/h.  

Estat de la mar: Arrissada arran de costa però marejol i àrees de maror mar endins a la tarda.

Condicions per al bany i navegació: 


Precaució: Garbinada a la tarda i molta calor
 
Tª Mar: 24,6ºC
 

 

Dissabte 24 de Juliol de 2021


Tª Màxima: Entre 28 i 30ºC

Tª Mínima:  Entre 23 i 25ºC

Estat del Cel: Cel variable de matinada amb alguns núvols passatgers. A migdia i tarda el cel estarà més serè i al vespre s'acostaran núvols prims per ponent. No repetirem les calorades de dies anteriors, amb una temperatura normalitzada.   

Vent: Garbí fluix fins a mitja matinada. Girarà després a gregal fluix tot el matí. A migdia i tarda es mantindrà el gregal de força 3/4. Al vespre girarà cap a tramuntaneta de força 3/4.   

Estat de la mar: Marejol tot el dia amb àrees de maror a la tarda. Tràgul de gregal de 0,5m d'alçada.

Condicions per al bany i navegació: 


Apte
 
Tª Mar: 24,6ºC
 

Diumenge 25 de Juliol de 2021


Tª Màxima: Entre 30 i 32ºC

Tª Mínima:  Entre 25 i 27ºC

Estat del Cel: Cel variable de matinada i tot el matí, amb bandes de núvols prims. A migdia i tarda quedarà més serè, amb algun núvol cap a l'interior i muntanya. Ambient d'estiu, amb calor més seca.   

Vent: Tramuntaneta de força 3/5 de matinada i matí, girant a gregal a migdia i tarda de força 2/4. Al vespre tornarà la tramuntaneta.   

Estat de la mar: Marejol tot el dia amb àrees de maror. Tràgul de gregal de 0,5 a 1m d'alçada

Condicions per al bany i navegació: 


Apte
 
Tª Mar: 24,6ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada