Previsió Meteorològica pel 30, 31 de Juliol i 1 d'Agost de 2021

 ARRIBA UN CANVI DE TEMPS PEL CAP DE SETMANA. TINDREM XÀFECS I RUIXATS A DARRERA HORA DE DISSABTE I UNA REFRESCADA GENERAL EL DIUMENGE. DISSABTE AMB TRAMUNTANETA TOT EL DIA.

 

Divendres 30 de Juliol de 2021


Tª Màxima: Entre 28 i 30ºC

Tª Mínima:  Entre 20 i 22ºC

Estat del Cel: Cel  serè des de la matinada fins a mitja tarda. Al final de la tarda i vespre apareixeran nuvolades, primer al interior i muntanya i després ja arribaran fins a la costa, deixant el cel variable al final del dia. Ambient més xafogós que dies passats.     

Vent: Garbí fluix de matinada, calmant al matí. A migdia dominarà la marinada de llevant de força 2/4. Al final de la tarda i  vespre canviarà cap a tramuntaneta i ja a la nit tramntana moderada, de força 4/5.    

Estat de la mar:Calma de matinada i matí, amb marejol a migdia i tarda. Al vespre i nit pujarà a maror.

Condicions per al bany i navegació: 


Apte
 
Tª Mar: 24,1ºC
 

 

Dissabte 31 de Juliol de 2021


Tª Màxima: Entre 26 i 28ºC

Tª Mínima:  Entre 19 i 21ºC

Estat del Cel: Cel  variable de matinada, amb nuvolades que aguantaran fins a primera hora del matí. A mig matí i migdia quedarà el cel més serè. A la tarda aniran avançant núvols del interior fins a la costa i al vespre i nit les nuvolades es faran més groixudes. Al final del dia j esperem alguns xàfecs, que finsi tot poden anar acompanyats de tempesta. Ambient una mica més fresc, sobretot al final del dia.      

Vent: Tramuntaneta de matinada i matí de força 3/5. A migdia girarà una ica cap a gregal, però a la tarda tornarà la tramuntana, aquest cop moderada, de força 4/6. Es mantindrà fins al final del dia.    

Estat de la mar: Maror tot el dia, amb tràgul de gregal d'1m d'alçada .

Condicions per al bany i navegació: 


Apte
 
Tª Mar: 24,1ºC
 

 

Diumenge 1 d'Agost de 2021


Tª Màxima: Entre 24 i 26ºC

Tª Mínima:  Entre 17 i 19ºC

Estat del Cel: Cel  ennuvolat de matinada i matí, amb xàfecs i tempesta. A mig matí s'obriran clarianes, que es mantindran a migdia. A la tarda creixeran nuvolades, i de nu es pot escapar algun ruixat fins el vespre, amb un temps força insegur. Refrescada general. .     

Vent: Tramuntaneta de força 3/4 de matinada, calmant al matí. A migdia el vnt serà variable, amb estones de gregal i a la tarda girarà a xaloc. Al vespre i nit calmarà.    

Estat de la mar:Marejol tot el dia.

Condicions per al bany i navegació: 


Apte
 
Tª Mar: 24,1ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada