Previsió Meteorològica pel 9, 10 i 11 de Juliol de 2021

 

ARRIBA UN PIC DE CALOR AQUEST DISSABTE, AMB SITUACIÓ DE GARBÍ. CAP DE SETMANA DE PLE ESTIU, AMB CEL MOLT CLAR TOTS 3 DIES.

 

Divendres 9 de Juliol de 2021


Tª Màxima: Entre 27 i 29ºC

Tª Mínima:  Entre 18 i 20ºC

Estat del Cel: Cel variable de matinada amb alguns núvols baixos. Al matí quedarà serè i es mantindrà així la resta del dia. Bona visibilitat i ambient d'estiu, sense estridències.   

Vent: Mestral fluix de matinada que calmarà al matí. A migdia s'imposarà la marinada, primer de llevant i després de xaloc a la tarda. Al vespre i nit tindrem garbí fluix.

Estat de la mar: Arrissada amb àrees de marejol a la tarda.

Condicions per al bany i navegació: 


 Apte

Tª Mar: 21,2ºC
 

Dissabte 10 de Juliol de 2021


Tª Màxima: Entre 33 i 35ºC

Tª Mínima:  Entre 20 i 22ºC

Estat del Cel: Cel serè tot el dia, en una jornada molt assolellada i càlida. A migdia i tarda apretarà de valent la calor, amb bona visibilitat i alguna senyal de garbí.   

Vent: Calmes de matinada i matí. Al final del matí entrarà marinada de llevant per canviar ràpidament a garbí moderat a migdia.A primera hora de la tarda el garbí es reforçarà i bufarà amb ratxes que poden passar dels 50 a 60kkm/h. Ja al final de la tarda entrarà refrontall

Estat de la mar: Calma de bon matí, amb marejol a partir de migdia i àrees de maror mar endins a la tarda.

Condicions per al bany i navegació: 


 Apte

Tª Mar: 21,2ºC
 

Diumenge 11 de Juliol de 2021


Tª Màxima: Entre 30 i 32ºC

Tª Mínima:  Entre 22 i 24ºC

Estat del Cel: Cel serè des de la matinada i fins al vespre, no serà fins la nit quan veiem alguns núvols avançant de ponent cap a llevant. Ambient força més xafogós que jornades anteriors, amb una nit que serà més càlida.   

Vent: Calma de matinada amb gregal fluix al matí i fins a migdia. A la tarda tindrem marinada de xaloc de força 2/4, girant a mitjorn a mitja tarda i vespre.

Estat de la mar: Arrissada de matinada i matí, amb marejol a partir de migdia.

Condicions per al bany i navegació: 


 Apte

Tª Mar: 21,2ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada