Previsió Meteorològica pel 10 i 11 d'Agost de 2022

 
Calor en augment i que tornarà a apretar de valent a partir de dijous. Avui dominarà un cel més clar al matí, però dijous sovintejaran els núvols prims.
 
Dimecres 10 d'Agost de 2022
 

Tª Màxima: Entre 32 i 34ºC

Tª Mínima:  Entre 21 i 23ºC

Estat del Cel: Cel variable de matinada, amb núvols prims. Quedarà serè al matí i es mantindrà un cel ben clar fins a mitja tarda. Al final de la tarda i vespre tornaran a arribar núvols alts, restes de les tempestes de muntanya. Ambient càlid, de ple estiu. 

Vent: Calma a primera hora de la matinada i fins al matí. Després entrarà gregal molt fluix, ja per girar després a marinada de llevant i xaloc a migdia. A la tarda tindrem xaloc fluix que anirà girant a migjorn.

Estat de la mar: Arrissada tot el dia, amb àrees de marejol a migdia.

Condicions per al bany i navegació: 


  Apte.
 
 
 Tª Mar: 26,2ºC
 
 
Dijous 11 d'Agost de 2022
 

Tª Màxima: Entre 33 i 35ºC

Tª Mínima:  Entre 24 i 26ºC

Estat del Cel: Cel variable gran part del dia, amb núvols alts que no acabaran de marxar. També tindrem forces estones de sol, en una jornada que tornarà a ser molt càlids, especialment a migdia i tarda. 

Vent: Migjorn fluix de matinada que calmarà al matí. A migdia hi haurà una estona amb marinada de llevant, però tot seguit girarà a migjorn fluix, de força 2/4, que s'allargarà tota la tarda.

Estat de la mar: Arrissada tot el dia, amb àrees de marejol a migdia.

Condicions per al bany i navegació: 


  Apte.
 
 
 Tª Mar: 26,2ºC

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada