Previsió Meteorològica pel 17 i 18 d'Agost de 2022

 

 
Avui ja tindrem el canvi de temps al damunt, jornada de cel molt variable i amb algun ruixat a la tarda i vespre. Dijous baixada notable de la temperatura i tempesta a migdia i tarda. 
 
Dimecres 17 d'Agost de 2022
 

Tª Màxima: Entre 26 i 28ºC

Tª Mínima:  Entre 21 i 23ºC

Estat del Cel: Cel variable tot el dia, amb núvols més trencats entre el matí i migdia i nuvolades més gruixudes a partir de la tarda. A partir de mitja tarda i vespre quedarà més tapat i les nuvolades poden acabar per deixar algun xàfec, més probable cap a la nit.  Temperatura més normalitzada.

Vent: Gregal fluix de matinada. Al mati hi haurà estones de tramuntaneta, per tornar a bufar gregal moderat a migdia de força 3/5. A a la tarda es mantindrà el gregal moderat i bufarà fins el vespre. 

Estat de la mar: Maror tot el dia, amb tràgul de gregal de 0,5 a 1m d'alçada.

Condicions per al bany i navegació: 


  Apte.
 
 
 Tª Mar: 26,3ºC
 
 
Dijous 18 d'Agost de 2022
 

Tª Màxima: Entre 24 i 26ºC

Tª Mínima:  Entre 21 i 23ºC

Estat del Cel: Cel més ennuvolat de matinada, amb algun ruixat passatger. Al matí quedarà un cel més variable, però amb nuvolades potents a partir de migdia. Al final del migdia i fins a mitja tarda arribarà algun ruixat o xàfec però passarà ràpid. Al vespre ja s'anirà aclarint. Temperatura que baixarà clarament.

Vent: Mestral fluix de matinada, de força 2/4. Al matí girarà cap a gregal però a migdia quedarà variable, amb estones de vent de grop a la tarda. Vent més fluix al vespre i nit. 

Estat de la mar: Maror tot el dia, amb tràgul de gregal de 0,5 a 1m d'alçada.

Condicions per al bany i navegació: 


  Apte.
 
 
 Tª Mar: 26,3ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada