Previsió Meteorològica pel 12, 13 i 14 d'Agost de 2022

 

Avui tindrem un nou pic de calor, sobretot a la tarda i vespre. Cap de setmana de cel més variable, amb no tanta calor i possibilitat d'alguns xàfecs a la tarda.
 
 
Divendres 12 d'Agost de 2022
 

Tª Màxima: Entre 36 i 38ºC

Tª Mínima:  Entre 24 i 26ºC

Estat del Cel: Cel serè tot el dia, només amb algun nuvolet de tarda. Ambient molt càlid, amb un nou pic de calor que arribarà a mitja tarda. 

Vent: Garbí fluix de matinada, girant a gregal de bon matí. A migdia tindrem marinada de llevant fluixa, que durant la tarda anirà girant a xaloc i garbí cap a mitja tarda.

Estat de la mar: Arrissada tot el dia, amb àrees de marejol a migdia.

Condicions per al bany i navegació: 


  Apte.
 
 
 Tª Mar: 26,2ºC
 
 
Dissabte 13 d'Agost de 2022
 

Tª Màxima: Entre 29 i 31ºC

Tª Mínima:  Entre 25 i 27ºC

Estat del Cel: Cel variable gran part del dia, amb núvols prims entre la matinada i migdia i nuvolades a partir de migdia. A la tarda les nuvolades seran més importants i acabaran per espetegar algun xàfec que anirà acompanyat de tempesta. Al final del vespre i nit quedarà el cel més variable. Seguirà el panorama d'estiu, però sense temperatura tan elevada. 

Vent: Garbí fluix de matinada, amb gregal de força 2/3 a partir de mig matí i migdia. A la tarda tombarà cap a llevant i avançada la tarda quedarà molt variable.En moments de xàfec pot bufar vent de grop.

Estat de la mar: Arrissada tot el dia, amb àrees de marejol a migdia.

Condicions per al bany i navegació: 


  Apte.
 
 
 Tª Mar: 26,2ºC
 
 
Diumenge 14 d'Agost de 2022
 

Tª Màxima: Entre 30 i 32ºC

Tª Mínima:  Entre 24 i 26ºC

Estat del Cel: Cel que seguirà molt variable tot el dia. Núvols més abundants de matinada, amb cel més clar entre el matí i migdia.A la tarda tornaran les nuvolades, més importants al vespre i final del dia. Al final de la tarda i vespre podem tenir algun xàfec passatger. Ambient d'estiu, però sense extrems.  

Vent: Calma de matinada amb vent variable fins a migdia. A la tarda entrarà gregal moderat, de força 3/5, que aguantarà fins al vespre i nit.

Estat de la mar: Arrissada a primera hora, però amb marejol i àrees de maror a la tarda. Tràgul de gregal de 0,5m a la tarda i nit.

Condicions per al bany i navegació: 


  Apte.
 
 
 Tª Mar: 26,2ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada