Previsió Meteorològica pel 25 i 26 d'Agost de 2022

 

Avui dijous tindrem un dia més insegur, amb nuvolades i fins i tot algun ruixat de tarda. Demà cel més serè i una mica de tramuntaneta
 
Dijous 25 d'Agost de 2022
 

Tª Màxima: Entre 26 i 28ºC

Tª Mínima:  Entre 22 i 24ºC

Estat del Cel: Cel variable ja des de la matinada amb núvols alts i també algun núvol baix poc important. A migdia tindrem més nuvolades i a la tarda quedarà un cel força cobert, amb fins i tot possibilitat d'algun ruixat o xàfec. Més sensació de xafogor.

Vent: Garbí molt fluix de matinada, girant a gregal a primera hora del matí. A migdia ja dominarà la marinada de llevant a xaloc de força 2/3 i a la tarda quedarà vent molt variable. Al vespre i nit bufarà mestral fluix.

Estat de la mar: Arrissada tot el dia amb àrees de marejol.

Condicions per al bany i navegació: 


  Apte.
 
 
 Tª Mar: 23,9ºC
 
 
Divendres 26 d'Agost de 2022
 

Tª Màxima: Entre 30 i 32ºC

Tª Mínima:  Entre 21 i 23ºC

Estat del Cel: Cel variable de matinada amb restes d'algunes nuvolades. Al matí i fins a migdia hi haurà un cel molt més serè, mentre que a la tarda apareixeran de nou nuvolades. Les nuvolades seran més gruixudes cap a muntanya. 

Vent: Mestral fluix de força 2/4 de matinada i matí, amb estones de tramuntaneta fins a migdia. A migdia i tarda girarà cap a gregal fluix i ja al vespre tornarà a entrar mestralet.

Estat de la mar: Arrissada tot el dia amb àrees de marejol. Tràgul de gregal de 0,5m d'alçada.

Condicions per al bany i navegació: 


  Apte.
 
 
 Tª Mar: 23,9ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada