Previsió Meteorològica pel 17 i 18 de Gener de 2023

 

Avui dimarts panorama molt insegur, amb xàfecs a migdia. A partir de demà força més fred i tramuntana durant la tarda i vespre. 
 
Dimarts 17 de Gener de 2022
 

Tª Màxima: Entre 10 i 12ºC

Tª Mínima:  Entre 4 i 6ºC

Estat del Cel: Seguirem amb cel variable tot el dia, clarianes de la matinada fins a migdia, però durant el migdia i tarda les nuvolades seran més groixudes i acabaran per deixar algun xàfec. Ambient fred tot el dia.   

Vent: Garbí moderat de matinada, de força 3/4. A mig matí calmarà i a partir d'aleshores quedarà molt variable de direcció  

Estat de la mar: Arrissada tot el dia.

Condicions per al bany i navegació: 

Apte.
 
 
 Tª Mar: 15,2ºC
 
 
Dimecres 18 de Gener de 2022
 

Tª Màxima: Entre 8 i 10ºC

Tª Mínima:  Entre 1 i 3ºC

Estat del Cel: Cel variable entre la matinada i passat el migdia, amb núvols passatges i també ullades de sol. De matinada i primera hora del matí podem tenir alguna gotellada A la tarda quedarà més serè, només persistiran senyals de tramuntana. Ambient força més fred, de ple hivern.  

Vent: Vent variable de matinada i gran part del matí. A migdia entrarà tramuntana moderada que al llarg de la tarda es reforçarà fins a força 5/7 i ratxes que es poden atansar als 70km/h.  

Estat de la mar: Arrissada al inici del dia, però maror a migdia i Forta Maror a la tarda. El tràgul d egregal pujarà fins a 1,5m d'alçada..

Condicions per al bany i navegació: 

Precaució: Tramuntana a partir de migdia.
 
 
 Tª Mar: 15,2ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada