Previsió Meteorològica pel 18 i 19 de Gener de 2023

 

L'hivern es consolida. A darrera hora d'avui un front que portarà 4 gotes i un reforçament molt important de la tramuntana per demà.
 
 
Dijous 19 de Gener de 2022
 

Tª Màxima: Entre 9 i 11ºC

Tª Mínima:  Entre 0 i 2ºC

Estat del Cel: Veurem alguns núvols alts i prims de matinada i matí, però dominarà el cel clar fins a migdia. A la tarda es taparà ràpidament i quedarà del tot ennuvolat al vespre i nit. Fins i tot amb 4 gotes. Ambient de ple hivern amb lleugera glaçada de matinada.   

Vent: Mestral fluix amb estones de calma de matinada. Al matí i migdia hi haurà tramuntaneta de força 3/5, però parant a la tarda i girant tot seguit a garbí fluix, que ja es mantindrà fins a la nit 

Estat de la mar: Marejol tot el dia amb tràgul de gregal de 0,5 a 1m d'alçada.

Condicions per al bany i navegació: 

Apte.
 
 
 Tª Mar: 14,8ºC
 
 
Divendres 20 de Gener de 2022
 

Tª Màxima: Entre 7 i 9ºC

Tª Mínima:  Entre 3 i 5ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat de matinada, però ràpidament s'obriran clarianes. De matinada tindrem algun plugim, que marxarà ràpidament. A partir del matí dominarà el cel serè i ja estarà així la resta del dia, només amb senyals de tramuntana. Ambient molt fred tot el dia, amb vent fort.   

Vent: Entrarà tramuntana molt forta de matinada, de força 7/9 i amb ratxes que es poden apropar als 100km/h. La forta tramuntana es mantindrà fins a migdia, amb força 6/8 i a la tarda anirà baixant a força 5/7. Al vespre i nit quedarà tramuntana moderada.

Estat de la mar: Maregassa tot el dia, amb tràgul de gregal entre 2 i 2,5m s'alçada.

Condicions per al bany i navegació: 

Apte.
 
 
 Tª Mar: 14,8ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada