Previsió Meteorològica pel 24 i 25 de Gener de 2023

 

Dimarts amb cel molt més ennuvolat, plugims en algun moment del dia, i neu que encara es pot presentar a les muntanyes més properes. Demà veurem molt més el sol i comntinuarà l'ambient de ple hivern.
 
 
Dimarts  24 de Gener de 2022
 

Tª Màxima: Entre 7 i 9ºC

Tª Mínima:  Entre 2 i 4ºC

Estat del Cel: Cel que es taparà de matinada i es mantindrà cobert tot el dia. Entre primera hora del matí i mitja tarda es poden presentar plugims i algun ruixat més continuat. Seran de neu a partir d'uns 300 o 400m d'alçada, es dir, pot nevar al cim del Montgrí. Ambient de ple hivern tot el dia   

Vent: Tramuntaneta de matinada, girant a provençal de força 5/7 a partir de mig matí i ja la resta del dia

Estat de la mar: Forta Maror amb àrees de maregassa a la tarda. Tràgul de gregal entre 1,5 i 2m d'alçada a partir de migdia

Condicions per al bany i navegació: 

Precaució: Tràgul de llevant a l'alça.
 
 
 Tª Mar: 14,8ºC
 
 
Dimecres  25 de Gener de 2022
 

Tª Màxima: Entre 10 i 12ºC

Tª Mínima:  Entre 4 i 6ºC

Estat del Cel: Cel variable d ematinada, amb restes de núvols i nuvolades. Al matí s'anirà aclarint i cap a migdia ja tindrem un cel molt més serè. A la tarda tornarà a aparèixer alguna nuvolada, però poca cosa. Seguirà l'ambient de ple hivern, amb lleugera remuntada de temperatura a migdia.  

Vent: Tramuntana moderada gran part del dia, de força 4/6, amb estones de provençal. S'anirà afeblint a partir d ela tarda i al vespre quedarà tramuntaneta.

Estat de la mar: Forta Maror fins a migdia i maror a la tarda. Tràgul d egregal entre 1 i 1,5m d'alçada.

Condicions per al bany i navegació: 

Precaució: Tramuntana moderada.
 
 
 Tª Mar: 14,8ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada