Previsió Meteorològica pel 17 i 18 de Gener de 2023

 

Arriba l'hivern i per quedar-s'hi. Cel variable amb gran domini de les estones de sol fins demà a la tarda, quan es tornarà a ennuvolar. Avui tramuntana a partir de migdia. 
 
 
Dimecres 18 de Gener de 2022
 

Tª Màxima: Entre 8 i 10ºC

Tª Mínima:  Entre 1 i 3ºC

Estat del Cel: Cel variable entre la matinada i passat el migdia, amb núvols passatges i també ullades de sol. De matinada i primera hora del matí podem tenir alguna gotellada A la tarda quedarà més serè, només persistiran senyals de tramuntana. Ambient força més fred, de ple hivern.  

Vent: Vent variable de matinada i gran part del matí. A migdia entrarà tramuntana moderada que al llarg de la tarda es reforçarà fins a força 5/7 i ratxes que es poden atansar als 70km/h.  

Estat de la mar: Arrissada al inici del dia, però maror a migdia i Forta Maror a la tarda. El tràgul d egregal pujarà fins a 1,5m d'alçada.

Condicions per al bany i navegació: 

Precaució: Tramuntana a partir de migdia.
 
 
 Tª Mar: 15,2ºC
 
 
Dijous 19 de Gener de 2022
 

Tª Màxima: Entre 9 i 11ºC

Tª Mínima:  Entre 0 i 2ºC

Estat del Cel: Veurem alguns núvols alts i prims de matinada i matí, però dominarà el cel clar fins a migdia. A la tarda es taparà ràpidament i quedarà del tot ennuvolat al vespre i nit. Fin i tot amb 4 gotes. Ambient de ple hivern amb lleugera glaçada de matinada.   

Vent: Mestral fluix amb estones de calma de matinada. Al matí i migdia hi haurà tramuntaneta de força 3/5, però parant a la tarda i girant tot seguit a garbí fluix, que ja es mantindrà fins a la nit 

Estat de la mar: Marejol tot el dia amb tràgul de gregal de 0,5 a 1m d'alçada.

Condicions per al bany i navegació: 

Apte.
 
 
 Tª Mar: 15,2ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada