Previsió Meteorològica pel 12 i 13 de Juliol de 2023

 

Després del pic de calor d'ahir es mantindrà l'ambient de ple estiu, però sense temperatura tan disparada de dia. De nit, en canvi, ens esperen unes matinades de molt mal dormir. 
 
 
Dimecres 12 de Juliol de 2023
 

Tª Màxima: Entre 29 i 31ºC

Tª Mínima:  Entre 24 i 26ºC

Estat del Cel: Cel variable de matinada, amb restes de nuvolades. Al matí i migdia tindrem un cel molt més clar i millor visibilitat. A la tarda es tornaran a veure alguns núvuls prims. Ambient molt càlid de nit però ja no repetirem el pic de calor a la tarda.            

Vent: Gregal moderat de matinada i matí, de força 3/5. El gregal aguantarà fins a migdia i a la tarda girarà  a xaloc de força 2/3. Al vespre i nit entrarà tramuntaneta de força 3/4 

Estat de la mar: Marejol tot el dia, amb àrees de maror .

Condicions per al bany i navegació:

Apte
 
 
 Tª Mar: 23,6ºC
 
 
Dijous 13 de Juliol de 2023
 

Tª Màxima: Entre 30 i 32ºC

Tª Mínima:  Entre 25 i 27ºC

Estat del Cel: Cel variable de matinada amb restes de nuvols que ja de bon matí aniran marxant. A mig matí quedarà el cel serè i es mantindrà així la resta del dia. Ambient caloròs tot el dia, amb una matinada de molt mal dormir.             

Vent: Tramuntaneta reescalfada de matinada i primera hora del matí, de força 3/4. A migdia girarà  agregal fluix, que ja aguantarà fins el final de la tarda. Al vespre i nit quedarà vent fluix i variable

Estat de la mar: Marejol tot el dia.

Condicions per al bany i navegació:

Apte
 
 
 Tª Mar: 23,6ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada