Previsió Meteorològica pel 26 i 27 de Juliol de 2023

 

Avui aguantaran alguns núvols, amb un ambient agradable, sense calor. Demà tornarà el garbí i la calor al migdia, peròa ultima hora del dia ens arribaran llamps i trons per ponent. 
 
Dimecres 26 de Juliol de 2023
 

Tª Màxima: Entre 26 i 28ºC

Tª Mínima:  Entre 20 i 22ºC

Estat del Cel: Cel variable entre la matinada i mitja tarda, amb estones de núvols i algunes clarianes. Entre la matinada i matí fins i tot pot arribar a caure alguna gota. Al vespre i nit ja quedarà el cel altre cop serè. Calor moderada, bona visibilitat i baixa humitat .              

Vent:Tramuntana moderada de matinada i matí, de força 4/6. A migdia tombarà cap a gregal i a la tarda ja marinada fluixa de xaloc. Al vespre quedarà garbí fluix.

Estat de la mar: Maror de matinada i matí, amb marejol a partir de la tarda. Tràgul de gregal d'1m fins a la tarda

Condicions per al bany i navegació:

Apte
 
 
 Tª Mar: 26,0ºC
 
 
Dijous 27 de Juliol de 2023
 

Tª Màxima: Entre 31 i 33ºC

Tª Mínima:  Entre 17 i 19ºC

Estat del Cel: Cel serè des de la matinada fins a mitja tarda . Al vespre s'acostaran ràpidament nuvolades des de l'interior i ja a la nit ens arribarà tempesta. Passarà força ràpid, però pot descarregar amb força i acompanyada de vent. Ambient més càlid a migdia.              

Vent: Calma de matinada i matí, amb marinada de llevant a migdia. Després entrarà garbí moderat, de força 3/5 fins al final d ela tarda i vespre. A la nit el vent quedarà molt variable. .

Estat de la mar: Arrissada tot el dia amb àrees de marejol mar endins

Condicions per al bany i navegació:

Apte
 
 
 Tª Mar: 26,0ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada