Previsió Meteorològica pel 14, 15 i 16 de Juliol de 2023

 

Tenim per davant dos dies de situació de garbí i de molta calor. Diumenge afluixarà però no deixarem enrere l'ambient de ple estiu. Cap de setmana amb cel molt serè. 
 
 
Divendres 14 de Juliol de 2023
 

Tª Màxima: Entre 34 i 36ºC

Tª Mínima:  Entre 21 i 23ºC

Estat del Cel: Cel serè tot el dia, en una jornada amb gairebé ni un núvol. Ambient molt càlid tot el dia, amb situació de garbí.             

Vent: Calma de matinada i matí, amb un xic de marinada de xaloc al final del matí i migdia. Després entrarà garbí moderat, de força 3/5, que es mantindrà fins a la nit

Estat de la mar: Arrissada arran de costa, però marejol mar endins a la tarda.

Condicions per al bany i navegació:

Apte
 
 
 Tª Mar: 24,8ºC
 
 
Dissabte 15 de Juliol de 2023
 

Tª Màxima: Entre 32 i 34ºC

Tª Mínima:  Entre 23 i 25ºC

Estat del Cel: Cel serè tot el dia, només amb senyals de garbí molt evidents a partir d emig matí cap al Pení. Ambient molt càlid i més humit, per tant més xafogor.              

Vent: Bufarà Migjorn tot el dia, de força 2/4 de matinada i matí i de força 3/5 a migdia i tarda. Al final del vespre canviarà a llevant i al final de la nit ja a tramuntaneta.

Estat de la mar: Arrissada arran de costa, però marejol mar endins tot el dia.

Condicions per al bany i navegació:

Apte
 
 
 Tª Mar: 24,8ºC
 
 
Diumenge 16 de Juliol de 2023
 

Tª Màxima: Entre 30 i 32ºC

Tª Mínima:  Entre 22 i 24ºC

Estat del Cel: Cel serè tot el dia,amb alguns núvols baixos de matinada i també algunes franges d enúvols prims al vespre i nit. Ambient càlid tot el dia, de ple estiu.              

Vent:Tramuntaneta de matinada de força 3/4, que al matí girarà a gregal. Es mantindrà fins a primera hora d ela tarda i després anirà tombant cap a llevant i xaloc més fluix.

Estat de la mar: Marejol tot el dia amb alguna àrea de maror al matí. Tràgul d egregal de 0,5 a 1m d'alçada de matinada i fins a migdia.

Condicions per al bany i navegació:

Apte
 
 
 Tª Mar: 24,8ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada