Previsió Meteorològica pel 25, 26 i 27 d'agost de 2023

 

Avui encara patirem calor, però hem d’estar pendents del canvi de temps entre demà la tarda i diumenge, amb tempestes, tramuntana i refrescada molt notable


 
Divendres 25 d'Agost de 2023
 

Tª Màxima: Entre 32 i 34ºC

Tª Mínima:  Entre 25 i 27ºC

Estat del Cel: Cel serè gran part del dia, només amb alguns núvols baixos o boires a primera hora i també algun núvol prim al vespre. Seguirem amb ambient càlid a migdia i tarda i més xafogós               

Vent: Vent variable de matinada i fins a mig matí. A migdia tindrem una estona de marinada de xaloc, per saltar ràpidament a migjorn de força 3/4.

Estat de la mar: Arrissada amb àrees de marejol a la tarda

Condicions per al bany i navegació:

Apte
 
 
 Tª Mar: 26,9ºC
 
 
Dissabte 26 d'Agost de 2023
 

Tª Màxima: Entre 28 i 30ºC

Tª Mínima:  Entre 24 i 26ºC

Estat del Cel: Cel serè entre la matinada i migdia, només amb el pas d'alguns núvols prims. A la tarda començaran a crèixer nuvolades, primer cap a l'interior però a mitja tarda i vespre arribaran fins a la costa. Entre el vespre i nit es pot presentar algun primer xàfec o tronada. Ambient xafogós tot el dia, però no tan càlid al centre de la jornada.               

Vent: Garbí fluix a primera hora de la matinada, amb calmes fins a mig matí. A migdia i tarda dominarà la marinada de llevant de força 2/4. Al vespre i nit quedarà vent variable.

Estat de la mar: Arrissada  de matinada amb marejol a migdia i la tarda

Condicions per al bany i navegació:

Apte
 
 
 Tª Mar: 26,9ºC
 
 
Diumenge 27 d'Agost de 2023
 

Tª Màxima: Entre 22 i 24ºC

Tª Mínima:  Entre 17 i 19ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat entre la matinada i migdia, amb l'arribada de tempestes, que poden ser intenses de matinada i primera hora del matí. Aguantarà la possibilitat de pluja fins migdia, però a la tarda s'anirà aclarint i quedarà un cel més variable fins el vespre i nit. Baixada molt notable de la temperatura.              

Vent: Tramuntaneta de matinada, de força 3/4. La tramuntana s'anirà enfortint al llarg del matí fins a força 5/7 i a la tarda fins a força 6/8. Entre la tarda i la nit les ratxes poden superar els 80km/h.

Estat de la mar: Forta Maror fins a migdia, pujant a maregassa a la tarda. Tràgul de gregal entre 2 i 2,5m d'alçada

Condicions per al bany i navegació:

Prohibit: Entrada de tramuntana forta al matí i tempestes de matinada
 
 
 Tª Mar: 26,9ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada