Previsió Meteorològica pel 4, 5 i 6 d'agost de 2023

 

Avui es reforçarà la tramuntana i notarem un ambient molt més fresc. El cap de setmana es mantindrà el cel serè i unes jornades molt assolellades. Demà amb tramuntana a la baixa fins a desaparèixer i diumenge de nou, amb tramuntana moderada
 
Divendres 4 d'Agost de 2023
 

Tª Màxima: Entre 26 i 28ºC

Tª Mínima:  Entre 18 i 20ºC

Estat del Cel: Cel variable a primera hora de la matinada, després ja quedarà serè i es mantindrà el cel molt clar la resta del dia. Alguna senyal de tramuntana cap al nord i bona visibilitat.               

Vent: Tramuntaneta de força 3/5 de matinada, pujant a moderada, de força 4/6 a mig matí. A migdia pujarà a força 5/7 i avançada la tarda es reforçarà fins a força 6/8, amb ratxes que fins a la nit poden superar els 70 a 80km/h.

Estat de la mar: Maror  de matinada pujant a forta maror al matí i maregassa a la tarda. Tràgul de gregal de 1,5 a 2m d'alçada.

Condicions per al bany i navegació:

Prohibit: Tramuntana forta a partir de migdia
 
 
 Tª Mar: 25,6ºC
 
Dissabte 5 d'Agost de 2023
 

Tª Màxima: Entre 27 i 29ºC

Tª Mínima:  Entre 19 i 21ºC

Estat del Cel: Cel serè tot el dia, amb alguns núvols prims al final del dia. Molt bona visibilitat i la temperatura es recuperarà un xic a migdia i tarda.               

Vent: Tramuntana forta, de força 5/7 a primera hora de la matinada. A partir del matí anirà mancant ràpidament fins a força 4/6 i a migdia a força 3/5. A la tarda calmarà i s'imposarà la marinada de xaloc fluixa, de força 2/3

Estat de la mar: Forta Maror amb àrees de Maregassa de matinada. Baixarà a maror al migdia i marejol a la tarda. Tràgul de gregal baixant de 2m de matinada a 1m a partir de migdia

Condicions per al bany i navegació:

Precaució: Tramuntana forta de matinada
 
 
 Tª Mar: 25,6ºC
 
Diumenge 6 d'Agost de 2023
 

Tª Màxima: Entre 26 i 28ºC

Tª Mínima:  Entre 16 i 218ºC

Estat del Cel: Cel serè des de la matinada fins a la tarda, només amb alguns núvols prims a primera hora i senyals de tramuntana a migdia. A mitja tarda arribaran algunes nuvolades i quedarà el cel més variable fins al vespre.               

Vent: Garbí fluix de matinada. Al matí entrarà tramuntaneta de força 3/5, que a migdia pujarà a força 4/6. La tramuntana moderada es mantindrà fins a la nit, amb ratxes que poden superar els 50km/h.

Estat de la mar: Maror  tot el dia. Tràgul de gregal d'1m d'alçada.

Condicions per al bany i navegació:

Precaució: Tramuntana moderada a partir de migdia
 
 
 Tª Mar: 25,6ºC

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada