Previsió Meteorològica pel 30, 31 d'agost i 1 setembre de 2023

 
La tramuntana ha marxat i ens espera un dia amb cel variable, fins i tot algun ruixat la propera nit. A partir de demà cel molt més clar, però amb fresca a primera hora. 
 
 
Dimecres 30 d'Agost de 2023
 

Tª Màxima: Entre 23 i 25ºC

Tª Mínima:  Entre 17 i 19ºC

Estat del Cel: Cel variable gran part del dia, amb núvols que permoments deixaran entreveure el sol i nuvolades que aniran circulant. Le snuvolades agafaran més empenta al vespre i nit. A darrera hora podem tenir algun ruixat. Ambient fresc a primera hora.              

Vent: Mestralet fluix de matinada, que ja girarà a marinada de gregal i llevant a migdia, de força 2/3. A la tarda i vespre quedarà garbí molt fluix.

Estat de la mar: Marejol entre la matinada i la tarda i arrissada al vespre i nit. Tràgul de gregal de 0,5m d'alçada de matinada

Condicions per al bany i navegació:

  Apte
 
 Tª Mar: 25,4ºC
 
 
Dijous 31 d'Agost de 2023
 

Tª Màxima: Entre 23 i 25ºC

Tª Mínima:  Entre 17 i 19ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat de matinada, amb risc d'algun xàfec. A partir del matí els núvols han d'anar marxant i a la tarda ja dominarà un cel molt més serè. Ambient que es mantindrà fresc, amb temperatura més aviat de setembre              

Vent: Vent molt variable de matinada i matí. A migdia tindrem marinada fluixa de llevant i ja a la tarda girarà a garbí de força 2/3.

Estat de la mar: Arrissada tot el dia, amb àrees de marejol a la tarda.

Condicions per al bany i navegació:

  Apte
 
 Tª Mar: 25,4ºC
 
 
Divendres 1 de Setembre de 2023
 

Tª Màxima: Entre 27 i 29ºC

Tª Mínima:  Entre 16 i 18ºC

Estat del Cel: Cel serè gran part del dia, amb el permís de bandes de núvols prims que aniran circulant de ponent a llevant. La temperatura anirà a l'alça, sobretot a migdia, però a primera hora mantindrem la fresca.               

Vent:Garbí fluix de matinada i matí. A migdia el garbí es reforçarà fins a força 3/5 i es mantindrà cap a la tarda i vespre.

Estat de la mar: Arrissada prop d ela costa i marejol mar endins a partir de migdia

Condicions per al bany i navegació:

  Apte
 
 Tª Mar: 25,4ºC

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada