Previsió Meteorològica pel 3 i 4 d'agost de 2023

 
Canvi de temps, avui dijous amb més núvols i tramuntaneta. Demà cel més clar, però tramuntana forta  a partir de migdia. Temperatura clarament a la baixa. 
 
Dijous 3 d'Agost de 2023
 

Tª Màxima: Entre 26 i 28ºC

Tª Mínima:  Entre 21 i 23ºC

Estat del Cel: Cel variable tot el dia , amb núvols més compactes al matí i més estones de sol a migdia i tarda. Ambient clarament més fresc tot el dia, però sobretot a migdia.               

Vent: Tramuntaneta de força 3/5 de matinada i matí. A la tarda el vent quedarà molt variable amb estones de calma, fins que al vespre i nit torni a entrar tramuntaneta de força 3/5.

Estat de la mar: Marejol amb àrees de maror. Tràgul de gregal de 0,5 a 1m d'alçada.

Condicions per al bany i navegació:

Apte
 
 
 Tª Mar: 25,6ºC
 
Divendres 4 d'Agost de 2023
 

Tª Màxima: Entre 26 i 28ºC

Tª Mínima:  Entre 18 i 20ºC

Estat del Cel: Cel variable a primera hora de la matinada, després ja quedarà serè i es mantindrà el cel molt clar la resta del dia. Alguna senyal de tramuntana cap al nord i bona visibilitat.               

Vent: Tramuntaneta de força 3/5 de matinada, pujant a moderada, de força 4/6 a mig matí. A migdia pujarà a força 5/7 i avançada la tarda es reforçarà fins a força 6/8, amb ratxes que fins a la nit poden superar els 70 a 80km/h.

Estat de la mar: Maror  de matinada pujant a forta maror al matí i maregassa a la tarda. Tràgul de gregal de 1,5 a 2m d'alçada.

Condicions per al bany i navegació:

Prohibit: Tramuntana forta a partir de migdia
 
 
 Tª Mar: 25,6ºC

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada