Previsió Meteorològica pel 20 i 21 de Novembre de 2023

 

Canvi de temps important a partir d'aquesta nit. La propera matinada arribarà la pluja i a partir de demà migdia la tramuntana i una baixada de temperatura
 
 
Dilluns 20 de Novembre de 2023
 

Tª Màxima: Entre 18 i 20ºC

Tª Mínima:  Entre 9 i 11ºC

Estat del Cel: Cel serè de matinada i matí. A partir de migdia aniran arribant núvols alts i prims i ja a la tarda s'hi sumaran nuvolades de nord a sud. al vespre i nit quedarà el cel cel totalment ennuvolat. A migdia encara gaudirem d'un ambient ben agradable.                 

Vent:Calmes de matinada i matí, amb marinada de xaloc molt fluixa a migdia. Al final de la tarda entrarà tramuntaneta de força 2/4, que es mantindrà fins el vespre.

Estat de la mar: Calma de matinada i matí amb arrissada a migdia i marejol al final d ela tarda i vespre

Condicions per al bany i navegació:

  Apte

 Tª Mar: 17,4ºC
 
 
Dimarts 21 de Novembre de 2023
 

Tª Màxima: Entre 14 i 16ºC

Tª Mínima:  Entre 7 i 9ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat de matinada, amb xàfecs que poden ser intensos però que a primera hora del matí ja marxaran ràpidament cap al sud. El cel s'aclarirà ràpidament i a partir de mig matí ja tindrem un panorama totalment clar, només amb senyals de tramuntana cap al nord. Ambient clarament més fred.                   

Vent:Vent molt variable entre la matinada i final del matí. A migdia entrarà tramuntana moderada, de força 4/6, que s'anirà reforçant al larg de la tarda fins a força 5/7 i força 6/8 al vespre i nit, quan les ratxes ja poden arribar als 80km/h.

Estat de la mar: Marejol fins a migdia. A partir de migdia pujarà ràpidament a maror i Forta Maror amb àrees de maregassa al vespre i nit. Tràgul de gregal que pujarà d'1m cap als 2m al final del dia

Condicions per al bany i navegació:

Precaució: Entrada de tramuntana a partir de migdia

 Tª Mar: 17,4ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada