Previsió Meteorològica pel 24, 25 i 26 de Novembre de 2023

 

Avui i la primera meitat de dissabte la tramuntana forta serà la protagonista. Diumenge arribarà la calma però amb un ambient clarament més fred. 
 
 
Divendres 24 de Novembre de 2023
 

Tª Màxima: Entre 21 i 23ºC

Tª Mínima:  Entre 9 i 11ºC

Estat del Cel: Cel serè gran part del dia, amb la novetat que aniran passant algunes bandes de núvols prims. També veurem alguna senyal de tramuntana a partir de migdia. Tramuntana reescalfada tot el dia             

Vent: Vent variable o en calma de matinada. Entrarà tramuntana forta a mig matí, de força 5/7, que es reforçarà a migdia fins a força 7/9. Es mantindrà la tramuntana molt forta fins a la nit. Les ratxes a la segona meitat de dia poden superar els 80 a 90km/h.

Estat de la mar: Maror de matinada, pujant ràpidament a Forta Maror a migdia i tarda. Al vespre i nit tindrem Maregassa.

Condicions per al bany i navegació:

Prohibit:Tramuntana forta a partir del matí

 Tª Mar: 17,1ºC
 
 
Dissabte 25 de Novembre de 2023
 

Tª Màxima: Entre 13 i 15ºC

Tª Mínima:  Entre 5 i 7ºC

Estat del Cel: Cel serè tot el dia, amb alguns núvols prims entre la matinada i matí. Bona visibilitat i ambient més fred tot el dia.                  

Vent: Tramuntana molt forta de matinada i matí, de força 7/9 i ratxes que tornaràn a passar dels 80km/h. A partir d emigdia començarà a mancar i al llarg de la tarda i vespre passarà de força 5/7 a 4/6.

Estat de la mar: Maregassa tot el dia, amb tràgul de gregal entre 2 i 2,5m d'alçada.

Condicions per al bany i navegació:

Prohibit:Tramuntana forta tot el dia

 Tª Mar: 17,1ºC
 
 
Diumenge 26 de Novembre de 2023
 

Tª Màxima: Entre 11 i 13ºC

Tª Mínima:  Entre 2 i 4ºC

Estat del Cel: Cel serè de matinada i primera part del matí, amb núvols prims que s'aniran fent més espessos a migdia i tarda. Al vespre i nit el cel quedarà més cobert. Ambient més fred, sobretot de matinada.                 

Vent: Tramuntaneta de força 3/4 a primera hora de la matinada. Després anirà calmant i quedarà vent variable fins a migdia. A la tarda dominarà el xaloc o mitjorn molt fluix. 

Estat de la mar: Maror d ematinada baixant a marejol al matí i migdia. Tràgul d egregal baixant de 2m a 1m d'alçada a mig matí.

Condicions per al bany i navegació:

Apte
 
 Tª Mar: 17,1ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada