Previsió Meteorològica pel 21 i 22 de Novembre de 2023

 

La tramuntana agafarà empenta a partir d'aquest migdia. Demà serà molt forta i anirà acompanyada d'una notable baixada de temperatura i sensació de fred. 
 
Dimarts 21 de Novembre de 2023
 

Tª Màxima: Entre 14 i 16ºC

Tª Mínima:  Entre 7 i 9ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat de matinada, amb xàfecs que poden ser intensos però que a primera hora del matí ja marxaran ràpidament cap al sud. El cel s'aclarirà ràpidament i a partir de mig matí ja tindrem un panorama totalment clar, només amb senyals de tramuntana cap al nord. Ambient clarament més fred.                   

Vent:Vent molt variable entre la matinada i final del matí. A migdia entrarà tramuntana moderada, de força 4/6, que s'anirà reforçant al larg de la tarda fins a força 5/7 i força 6/8 al vespre i nit, quan les ratxes ja poden arribar als 80km/h.

Estat de la mar: Marejol fins a migdia. A partir de migdia pujarà ràpidament a maror i Forta Maror amb àrees de maregassa al vespre i nit. Tràgul de gregal que pujarà d'1m cap als 2m al final del dia

Condicions per al bany i navegació:

Precaució: Entrada de tramuntana a partir de migdia

 Tª Mar: 17,1ºC
 
 
Dimecres 22 de Novembre de 2023
 

Tª Màxima: Entre 13 i 15ºC

Tª Mínima:  Entre 10 i 12ºC

Estat del Cel: Cel serè tot el dia, només amb alguna senyal de tramuntana cap al nord. Molt bona visibilitat i ambient més fred i sobretot ventat.                   

Vent: Tramuntana molt forta tot el dia. Bufarà de força 6/8 de matinada, pujant a força 7/9 entre el matí i la tarda. Les ratxes a migdia poden superar els 90km/h. A partir de mitja tarda tornarà a baixar a força 6/8.

Estat de la mar: Maregassa tot el dia, amb tràgul de gregal entre 2 i 2,5m d'alçada

Condicions per al bany i navegació:

Prohibit:Tramuntana molt forta tot el dia

 Tª Mar: 17,1ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada