Previsió Meteorològica pel 23 i 24 de Novembre de 2023

 

Temps marcat encara per la tramuntana. Avui anirà a la baixa, però demà tornarà a enfortir-se. Domini del cel serè, bona visibilitat i demà més fred a primera hora. 
 
 
Dijous 23 de Novembre de 2023
 

Tª Màxima: Entre 17 i 19ºC

Tª Mínima:  Entre 10 i 12ºC

Estat del Cel: Cel serè tot el dia,amb alguna senyal de tramuntana a primera hora i alguns núvols prims al vespre i nit. Ambient més agradable a migdia.                   

Vent: Tramuntana a la baixa, de matinada bufarà amb força 5/7 però a partir de mig matí ja amb força 4/6. Al vespre i nit quedarà tramuntaneta.

Estat de la mar: Forta Maror tot el dia. Tràgul de gregal entre 1,5 i 2m d'alçada

Condicions per al bany i navegació:

Prohibit:Tramuntana moderada tot el dia amb tràgul destacable

 Tª Mar: 17,1ºC
 
 
Divendres 24 de Novembre de 2023
 

Tª Màxima: Entre 16 i 18ºC

Tª Mínima:  Entre 6 i 8ºC

Estat del Cel: Cel serè gran part del dia, amb la novetat que aniran passant algunes bandes de núvols prims. També veurem alguna senyal de tramuntana a partir de migdia. Ambient més fred de matinada.                 

Vent: Vent variable o en calma de matinada. Entrarà tramuntana moderada a mig matí, de força 4/6, que es reforçarà a migdia fins a força 5/7 i a la tarda i vespre a força 6/8. Les ratxes a la segona meitat de dia poden superar els 80km/h.

Estat de la mar: Maror de matinada, pujant ràpidament a Forta Maror a migdia i tarda. Al vespre i nit tindrem Maregassa.

Condicions per al bany i navegació:

Prohibit:Tramuntana forta a partir de migdia

 Tª Mar: 17,1ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada