Previsió Meteorològica per 25 i 26 de març de 2024

 

Arriba un canvi de temps, amb cel cobert i pluja a partir de migdia i que es mantindrà fins demà. La mar es remenarà de valent, amb tràgul de llevant a partir d'aquesta nit. 
 
 
Dilluns 25 de Març de 2024
 

Tª Màxima: Entre 13 i 15ºC

Tª Mínima:  Entre 10 i 12ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat tot el dia, amb alguns primers ruixats passatgers al matí. A migdia hi haurà una pausa i a mitja tarda tornarà la pluja, que es pot mantenir fins al final del dia. Ambient molt humit i més fresc.

Vent: Llevant fluix d ematinada i bon matí. A mig matí i migdia girarà a migjorn de força 3/4 i a la tarda cap a xaloc. A la nit acabarà tombant a llevant de força 3/5.

Estat de la mar: Marejolfins a migdia, pujant a Maror a la tarda i Forta Maror a la nit. El tràgul d ellevant pujarà a 1,5m d'alçada al final del dia.

Condicions per al bany i navegació:

Precaució: Tràgul de llevant en augment. 
 
 Tª Mar: 15,0ºC
 
 
Dimarts 24 de Març de 2024
 

Tª Màxima: Entre 13 i 15ºC

Tª Mínima:  Entre 9 i 11ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat tot el dia. Esperem pluja força continuada de matinada i primera hora del matí. A mig matí pararà però a partir de migdia tornaran a crèixer nuvolades i entre migdia i el vespre es tornaran a repetir els xàfecs, que aquest cop poden anar acompanyats d'algun tro. Ambient humit tot el dia.

Vent: Llevant de força 3/5 al tombant de la matinada. Girarà després  amigjorn i es mantindrà fins a migdia. A la tarda i fins la nit ,quedarà el vent molt variable.

Estat de la mar: Maregassa tot el dia, amb tràgul de llevant entre 2,5 i 3m d'alçada

Condicions per al bany i navegació:

Prohibit: Tràgul important de llevant
 
 Tª Mar: 15,0ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada