Previsió Meteorològica per 4 i 5 de març de 2024

 

Dilluns força calmat, només amb algun nuvolada decorativa. Demà tindrem un dia més insegur, de nou amb alguns xàfecs entre migdia i primera hora de la tarda. 
 
Dilluns 4 de Març de 2024
 

Tª Màxima: Entre 13 i 15ºC

Tª Mínima:  Entre 3 i 5ºC

Estat del Cel: Cel serè entre la matinada i migdia, amb un panorama molt clar. A partir de la tarda veurem arribar alguns núvols prims i també nuvolades, que tindran poca empenta.  Ambient més fred de bon matí, però força agradable a migdia i tarda.  

Vent: Tramuntana moderada de matinada, de força 4/6, que pararà a darrera hora. Al matí e smantindrà vent molt fluix i variable i a partir de migdia tindrem marinada de xaloc de força 2/3. A mitja tarda tornarà a calmar. 

Estat de la mar: Maror de matinada,baixant a marejol al matí. Es mantindrà el marejol bona part del dia.

Condicions per al bany i navegació:

Precaució: Apte
 
 Tª Mar: 13,7ºC
 
Dimarts 5 de Març de 2024
 

Tª Màxima: Entre 12 i 14ºC

Tª Mínima:  Entre 6 i 8ºC

Estat del Cel: Cel variable tot el dia, amb núvolades que aniran creixent al llarg de la matinada i matí, i que acabaran per espetegar algun xàfec entre migdia i primera hora de la tarda. No acabarà de fer net en tot el dia, en una jornada més fresca i humida.     

Vent: Tramuntaneta de força 3/4 de matinada, passant  avent variable al matí. A migdia i tarda dominarà el xaloc a migjorn de força 2/3. 

Estat de la mar: Marejol tot el dia

Condicions per al bany i navegació:

 Apte
 
 Tª Mar: 13,7ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada