Previsió Meteorològica per 26 i 27 de març de 2024

 

Dimarts molt insegur, amb pluja intermitent i mala mar tot el dia. Demà s'aclarirà i tindrem un dia molt més assolellat. 
 
Dimarts 24 de Març de 2024
 

Tª Màxima: Entre 13 i 15ºC

Tª Mínima:  Entre 9 i 11ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat tot el dia. Esperem pluja de matinada i fins a mig matí. Al final del matí pararà però a partir de migdia tornaran a crèixer nuvolades i quedarà una segona meitat del dia molt insegura, amb xafecs que tornaran a partir de mitja tarda, que aquest cop poden anar acompanyats d'algun tro. Ambient humit tot el dia.

Vent: Llevant de força 3/5 al tombant de la matinada. Girarà després  a migjorn i es mantindrà fins a migdia. A la tarda i fins la nit ,quedarà el vent molt variable.

Estat de la mar: Maregassa tot el dia, amb tràgul de llevant entre 2,5 i 3m d'alçada

Condicions per al bany i navegació:

Prohibit: Tràgul important de llevant
 
 Tª Mar: 15,0ºC
 
 
Dimecres 27 de Març de 2024
 

Tª Màxima: Entre 15 i 17ºC

Tª Mínima:  Entre 6 i 8ºC

Estat del Cel: Cel variable de matinada, encara amb alguns xàfecs a primera hora. Després s'aclarirà ràpidament i tindrem un cel més serè gran part del dia. A migdia i tarda es deixarà veure alguna nuvolada cap a l'interior i muntanya. Ambient més fresc a primera hora.

Vent: Mestral molt fluix de matinada amb vent variable al matí. A migdia i primera hora de la tarda entrarà gregal de força 274, per canviar a garbí a mitja tarda.

Estat de la mar: Forta Maror d ematinada, baixant a maror al matí. Tràgul d exaloc baixant dels 2 a 1m d'alçada a migdia

Condicions per al bany i navegació:

Precaució. Tràgul de llevant a la baixa
 
 Tª Mar: 15,0ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada