Previsió Meteorològica per l'1, 2 i 3 de març de 2024

 

Cap de setmana molt variable. Avui divendres amb tramuntana fins a migdia, un dissabte de garbí i més bonança i un diumenge amb pluja de matinada i un retorn a l'hivern. 
 
Divendres 1 de Març de 2024
 

Tª Màxima: Entre 14 i 16ºC

Tª Mínima:  Entre 10 i 12ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat de matinada però s'anirà aclarint d ebon matí i ja quedarà serè des de mig matí fins el final del dia. Jornada amb molt bona visibilitat i ambient agradable a migdia .    

Vent: Entrarà tramuntana de matinada, de força 5/7 amb alguna ratxa que passarà dels 70km/h. Baixarà de força ràpidament al matí fins a desaparèixer al migdia. A la tarda tombarà a xaloc de força 2/3 i estones de migjorn al vespre. 

Estat de la mar: Forta Maror de matinada i matí, baixant a maror a migdia. A la tarda passarà a marejol.

Condicions per al bany i navegació:

Precaució: Tramuntana forta de matinada.
 
 Tª Mar: 13,8ºC
 
 
Dissabte 2 de Març de 2024
 

Tª Màxima: Entre 16 i 18ºC

Tª Mínima:  Entre 3 i 5ºC

Estat del Cel: Cel serè des de la matinada fins a migdia. Serà aleshores quan comencin a arribar núvols prims per ponent, que aniran a més i a darrera hora ja se li sumaran núvols més groixuts. Farà més fred de matinada, però amb bonança  amigdia. Diada de garbí.  .    

Vent: Garbí fluix de matinada i primera hora del matí, de força 2/3. Pujarà a moderat al llarg del matí i ja a fort a partir de migdia i tarda quan bufarà amb força 5/7. Es mantindrà el garbí fins al final del dia. 

Estat de la mar: Arrissada fins a mig matí, amb marejol i àrees de maror a migdia. A la tarda tindrem Maror, sobretot fora la protecció de la costa.

Condicions per al bany i navegació:

 Apte
 
 Tª Mar: 13,8ºC
 
Diumenge 3 de Març de 2024
 

Tª Màxima: Entre 10 i 12ºC

Tª Mínima:  Entre 4 i 6ºC

Estat del Cel: Cel ennuvolat a la matinada i al matí, amb pluja de matinada que pot anar acompanyada de tempesta a primera hora. Es mantindrà algun plugim a primera hora del matí, però despres ja escamparà. A partir d emigdia quedarà el cel variable, amb moltes estones de sol i senyals d etramuntana. Ambient força més fred tot el dia.  .    

Vent: Entrarà tramuntana moderada de matinada de força 4/6. Al final d ela matinada i matí pot bufar forta, de força 5/7 i ratxes de més de 70km/H. Ha d'anar mancant a partir d emigdia i a la tarda ha de quedar un cent més variable de direcció. 

Estat de la mar: Maror de matinada, pujant a Forta Maror al matí. A la tarda tornarà a baixar cap a maror. Tràgul de gregal d'1 a 1,5m d'alçada

Condicions per al bany i navegació:

Precaució: Tramuntana de matinada i matí
 
 Tª Mar: 13,8ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada