Previsió Meteorològica pel 11, 12 i 13 de Maig

 Divendres 11 de Maig de 2012:

Tª Màxima : Entre 24 i 26ºC
Tª Mínima: Entre 13 i 15ºC

Estat del cel: Cel serè tota la jornada, amb l'arribada d'alguns núvols prims al final del dia. La probabilitat de boires litorals serà molt més baixa que dies enrera, malgrat això no es descarta que s'en formi algun banc puntual durant la matinada. Ambient càlid.
  
Vent: Bufarà terral de matinada amb llevant fins a primera hora de la tarda i entrada de garbí o mitjorn a partir d'aleshores i durant la resta de la tarda, de força 2/4 a 3/5.

Estat de la Mar: Arrissada amb àrees de marejol a la tarda.

Tª Mar: 15,4ºC 

 Dissabte 12 de Maig de 2012:

Tª Màxima : Entre 23 i 25ºC
Tª Mínima: Entre 14 i 16ºC

Estat del cel: Cel serè durant la matinada i matí amb alguna banda de núvols alts passatgers. A partir de migdia creixeràn nuvolades que durant la tarda es faran més compactes. No es descarta alguna gotellada a ultimes hores del dia. Ambient que seguirà càlid, amb un dia de sol i platja.
  
Vent: Bufarà garbí  de matinada de força 1/3 amb vent molt variable de direcció la resta del dia. Durant la tarda s'imposarà la marinada de xaloc de força 2/4.

Estat de la Mar: Arrissada amb àrees de marejol a la tarda.

Tª Mar: 15,4ºC  

 Diumenge 13 de Maig de 2012:

Tª Màxima : Entre 21 i 23ºC
Tª Mínima: Entre 13 i 15ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada, amb intèrvals de núvols alts i mitjos , però amb tendència a aserrenar-se de bon matí. Cel serè fins a mitja tarda, quan es tornaran a veure nuvolades d'evolució, més potents cap a l'interior. No esperem pluges.  
  
Vent: Bufarà tramuntaneta de matinada i fins a mig mati , de força 3/4. Entre migdia i el vespre entrarà marinada de xaloc i durant la nit tornarà a entrar tramuntaneta.

Estat de la Mar: Arrissada amb àrees de marejol a la tarda.

Tª Mar: 15,4ºC                            

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada