Previsió Meteorològica pel 22 i 23 de Maig

Dimarts 22 de Maig de 2012:

Tª Màxima : Entre 17 i 19ºC
Tª Mínima: Entre 10 i 12ºC

Estat del cel: Cel molt tapat encara de matinada i matí amb plugims o ruixats que tendiran a anar desapareixent durant el matí. Al final del matí i migdia,  ja s'obriràn grans clarianes, però de cara a la tarda el cel es tornarà a tapar per núvols mitjos i alts. No es descarta que durant la tarda tornin a caure 4 gotes.  Temperatures màximes que pujaràn i l'ambient serà més suau de dies, però encara fresc de matinada i matí.
    
Vent: Bufarà tramuntanera quasi tota la jornada, amb una pausa durant el migdia i primera hora de la tarda, però reforçant-se un xic més al vespre i nit , quan pujarà a força 4/6.
 
Estat de la Mar: Marejol amb àrees de maror al final del dia. Mar de fons de gregal entre 0,5 i 1m d'alçada.

Tª Mar: 17,1ºC  

 Dimecres 23 de Maig de 2012:

Tª Màxima : Entre 20 i 22ºC
Tª Mínima: Entre 12 i 14ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada, amb encara nuvolositat abundant. Durant el matí les clarianes s'imposaran i a partir de migdia dominarà l'ambient assolellat i molt més càlid que dies anteriors, amb màximes que ja superaran els 20ºC. De nit i matinada no passarem tanta fresca.
    
Vent: Tramuntaneta de 3/5 de matinada, que durant el matí desapareixerà, per girar a marinada de xaloc a partir de migdia.
 
Estat de la Mar: Marejol amb àrees d'arrissada al principi i final del dia.

Tª Mar: 17,1ºC  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada