Previsió Meteorològica pel 20 i 21 de Maig

Diumenge 20 de Maig de 2012:

Tª Màxima : Entre 16 i 18ºC
Tª Mínima: Entre 12 i 14ºC

Estat del cel: Cel totalment cobert de matinada i fins a migdia, amb alguna clariana durant la tarda, però amb nuvolades potents. S'esperen pluges de matinada, matí i fins a migdia, les qüals seran d'intensitat moderada i poden anar acompanyades de tempesta. Durant la tarda s'aturaran les pluges continuades, però seguirà el temps ben inestable, amb xàfecs que poden anar acompanyats de tempesta.  Ambient força més fresc.
  
Vent: Xaloc durant la matinada i matí de força 2/4, a partir de migdia el vent quedarà fluix i molt variable de direcció, fins que cap al vespre i nit entri tramuntaneta de força 3/4.
 
Estat de la Mar: Maror durant la matinada, baixant a marejol la resta del dia. Mar de fons de xaloc d'1,5m d'alçada.

Tª Mar: 17,1ºC    


Avís del Servei Meteorològic de Catalunya  per SMR: 
Aviís per pluja de forta intensitat , 20mm en 30min i que pot anat acompanyada de tempesta, entre les 00h i les 24h de Diumenge 20 Maig.  


Dilluns 21 de Maig de 2012:

Tª Màxima : Entre 15 i 17ºC
Tª Mínima: Entre 10 i 12ºC

Estat del cel: Cel molt tapat de matinada i fins a mig mati. Durant la matinada s'espera pluja d'intensitat moderada, i que a primeres hores pot anar acompanyada de tempesta i forta intensitat. A partir de mig matí i fins a migdia s'obriran clarianes, però l'inestabilitat continuarà present amb creixement de nuvolades i una reaparició dels xàfecs i tempestes durant la tarda i fins a la nit, les quals poden anar acompanyades de grop i calamarsa. Ambient força més fresc.
   
Vent: Tramuntaneta de força 3/4 de matinada, amb xaloc de força 1/3 la resta del dia.
 
Estat de la Mar: Marejol amb àrees de Maror durant tot el dia. Mar de fons de gregal entre 0,5 i 1m d'alçada.

Tª Mar: 17,1ºC    



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada