Previsió Meteorològica per l'1, 2 i 3 de Juny

Divendres 1 de Juny  de 2012:

Tª Màxima : Entre 25 i 27ºC
Tª Mínima: Entre 18 i 20ºC

Estat del cel: Cel serè tota la jornada, només veurem creixer les nuvolades de cada dia als Pirineus i interior i l'arribada de nuvols alts, restes de les encluses d'aquestes tempestes, durant la tarda i vespre. Ambient que seguirà molt suau, típic d'inicis d'estiu.
     
Vent: Terral de matinada, amb gir a marinada de xaloc de força 2/4, a partir de migdia i tarda.
 
Estat de la Mar: Mar plana fins a mig matí i arrissada a partir d'aleshores.

Condicions per al bany i la navegació:  

 
 Apte


Tª Mar: 17,1ºC

Dissabte 2 de Juny de 2012:

Tª Màxima : Entre 30 i 32ºC
Tª Mínima: Entre 18 i 20ºC

Estat del cel: Cel serè tota la jornada amn l'arribada de bandes de nuvols prims per ponent, a ultima hora del vespre i nit. Les nuvolades als Pirineus seran poc importants. Les temperatures màximes pujaràn encara més , amb un dia realment càlid i de ple estiu, degut al garbí reescalfat que bufarà tota la jornada.
       
Vent: Terral de matinada, amb gir a garbí durant el matí i que es reforçarà a partir de migdia, pujant de força 2/4 a 3/5 durant la tarda i vespre.

Estat de la Mar: Arrissada amb àrees de marejol durant la tarda

Condicions per al bany i la navegació:  

 
 Apte


Tª Mar: 17,1ºC


Diumenge 3 de Juny de 2012:

Tª Màxima : Entre 26 i 28ºC
Tª Mínima: Entre 19 i 21ºC

Estat del cel: Cel variable bona part del dia. Durant la matinada i matí dominarà el cel entrenyinat de núvols alts i a partir de migdia i tarda, les nuvolades creixeran amb molta més força que jornades anteriors. S'esperen tempestes a tot l'interior i pirineus que de cara a ultimes hores de la tarda i vespre es poden acostar cap a la costa, deixant alguna gotellada o ruixat acompanyat de trons llunyans.
       
Vent: Garbí de força 2/4 durant la matinada i primera hora del matí, amb gir cap a xaloc de força 1/3 a partir del migdia i vent molt variable de direcció a ultimes hores de la nit.

Estat de la Mar: Arrissada amb àrees de marejo.

Condicions per al bany i la navegació:  

 
 Apte


Tª Mar: 17,1ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada