Previsió Meteorològica pel 12 i 13 de setembre

Dimecres 12 de setembre de 2012:

Tª Màxima : Entre 23 i 25ºC
Tª Mínima: Entre 18 i 20ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada i matí amb clarianes i intèrvals de núvols a diferents nivells. A partir de migdia les nuvolades anirien en augment i entre el migdia i mitja tarda descarregaran xàfecs moderats a forts i acompanyats de tempesta. Al final de la jornada es tornarien a obrir clarianes, coincidint amb l'entrada de tramuntana. Refrescada general.
        
Vent: Vent variable de direcció desde la matinada fins a mitja tarda, amb domini de la component marítima. Entre mitja tarda i vespre entrarà la tramuntana a força 4/5 que es reforçarà fins a força 5/7 amb intèrvals de força 8 a ultima hora de la nit i ratxes superiors als 70km/h.
 
 Estat de la Mar: Arrissada amb àrees de Marejol fins a mitja tarda. A partir d'aleshores entrarà maror, pujant ràpidament a Forta Maror al final del dia. Mar de fons de gregal pujant de 0,5 a 1,5m al final del dia. 
 
Condicions per al bany i la navegació:   
 

 
Precaució: Tramuntana reforçant-se a partir de mitja tarda
 
Tª Mar: 21,6ºC


Dijous 13 de setembre de 2012:

Tª Màxima : Entre 22 i 24ºC
Tª Mínima: Entre 17 i 19ºC

Estat del cel: Cel variable de matinada encara amb restes de núvols mitjos, a partir del matí dominarà el cel serè només amb núvols de vent associats a les muntanyes. Visibilitat excel·lent, amb ambient més fresc i molt ventat.
        
Vent:  Tramuntana forta a molt forta tot el dia. De matinada i fins a migdia bufarà a força 6/8 amb algun cop de força 9 i ratxes superiors als 80km/h. Durant la tarda pot afluixar transitòriament a força 5/7, per tornar a apretar de valent durant la nit. 
 
 Estat de la Mar: Forta Maror amb àrees de Maregassa durant tot el dia i Maregassa generalitzada mar endins. Mar de fons de gregal de 2 a 2,5m d'alçada. 
 
Condicions per al bany i la navegació:   
 

 

Prohibit: Temporal de tramuntana tot el dia.
 
Tª Mar: 21,6ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada