Previsió Meteorològica pel 29 i 30 de setembre

Dissabte 29 de setembre de 2012:

Tª Màxima : Entre 20 i 22ºC
Tª Mínima: Entre 14 i 16ºC

Estat del cel: Cel cobert tot el dia, de matinada i a primera hora del matí encara no plourà, però entre el matí i la tarda, les nuvolades es faran molt potents i descarregaran ruixats de moderada a forta intensitat i que poden anar acompanyats de tempesta. Es poden recollir quantitats de pluja destacables. Al vespre i entrada la nit tendiran a remetre. l'Ambient serà molt humit i fresc, sobretot a darreres hores. 
        
Vent: Gregal moderat, de força 3/5, de matinada i fins a migdia o primera hora de la tarda. A partir de mitja tarda i vespre entrarà  provençal o tramuntana de força 4/6 amb ratxes superiors als 60km/h.   
 
 Estat de la Mar: Maror amb àres de Forta Maror fins a migdia i Forta Maror des de migdia fins al final del dia. Mar de fons de llevant de 1 a 1,5m, empitjorant amb el pas de les hores.

Condicions per al bany i la navegació:   
 

Precaució: Temporalet de gregal amb mar de fons destacable.
   
Tª Mar: 19,5ºC

Diumenge 30 de setembre de 2012:

Tª Màxima : Entre 20 i 22ºC
Tª Mínima: Entre 13 i 15ºC

Estat del cel: Cel tapat de matinada i fins a mig matí, a partir d'aleshores s'obriran clarianes i quedarà una jornada amb el cel variable però sense acabar de fer net. A primera hora de la matinada  encara es podria escapar alguna gota, però la resta del dia no plourà. Ambient fres i de tardor a primera hora del matí.
        
Vent:Tramuntana a tramuntaneta de matinada i matí, baixant de força 3/5 a 2/4 cap al migdia. Durant la tarda i vespré girarà a gregal fluix.
 
 Estat de la Mar: Forta maror de matinada, baixant ràpidament a maror durant el matí i migdia i a marejol durant la tarda i vespre. Mar de fons de gregal baixant del metre al mig metre d'alçada amb el pas de les hores. 

Condicions per al bany i la navegació:   
 

Precaució: Temporalet de gregal a primera hora del dia.
   
Tª Mar: 19,5ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada