Previsió Meteorològica per l'1 i 2 de setembre

Dissabte 1 de Setembre de 2012:

Tª Màxima : Entre 24 i 26ºC
Tª Mínima: Entre 16 i 18ºC

Estat del cel: Cel serè durant tot el dia, només amb algun núvol de vent associat a les muntanyes i també alguna banda de núvols alts al final del dia, viatjant ràpidament de nord a sud. Ambient fresc i molt ventat. Excel·lent visibilitat. Ambient fred de matinada i fresc de dies.
        
Vent: Tramuntana forta a molt forta tota la jornada.
De matinada i fins a migdia bufarà de força 7/8 amb cops de força 9 i a partir de migdia pot baixar un xic d'intensitat cap a força 6/7 amb cops de força 8. A primera hora del dia, les ratxes poden superar els 80-90km/h.
 
 Estat de la Mar: Maregassa amb àrees de Forta Maror a partir de migdia. Mar de fons de gregal de 2m d'alçada, pujant a 2,5m al final del dia. 

Condicions per al bany i la navegació:   

 
  Prohibit: Situació de temporal de tramuntana, en dates atípiques . 

Tª Mar: 24,5ºC


Diumenge 2 de Setembre de 2012:

Tª Màxima : Entre 24 i 26ºC
Tª Mínima: Entre 15 i 17ºC

Estat del cel: Cel serè durant tot el dia malgrat que en alguns moments de la matinada i matí veiem passar bandes de núvols alts de nord cap a sud. Ambient fresc i molt ventat. Excel·lent visibilitat.
        
Vent: Tramuntana forta tota la jornada, de força 5/7 bona part del dia amb intèrvals de força 8 durant la matinada i matí. Ratxes que poden arribar als 70 o 80km/h. 
 
 Estat de la Mar: Forta Maror tot el dia, amb àrees de Maregassa a la matinada i matí. Mar de fons de gregal de 2m d'alçada. 

Condicions per al bany i la navegació:   

 
  Prohibit: Situació de temporal de tramuntana, en dates atípiques . 

Tª Mar: 24,5ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada